Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Φταίω εγώ: Του Δημήτρη Γαλουτζή

Σαν πολίτης για τα λάθη που έχω κάνει και συνεχίζω να κάνω .

Αλλά συνολικά και φυσικά φταίμε όλοι εμείς για ότι συμβαίνει στην χώρα .

 Οι τροικανοί βλέποντας μάλιστα πως έχουμε εκλέξει αυτούς που ουσιαστικά οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία, διεφθαρμένους συνδικαλιστές, τυχοδιώκτες επαγγελματίες πολιτικούς, καθώς επίσης
φανατικούς οπαδούς του κρατισμού, είναι αυτονόητο πως δεν εμπιστεύονται την κρίση μας.

Πολύ περισσότερο αφού επιλέξαμε για δεύτερη φορά μία κυβέρνηση που έχει πει τα περισσότερα ψέματα στην ιστορία της υφηλίου, ενώ μας βύθισε στο χάος μέσα σε μόλις δύο χρόνια .

Από τη δική τους πλευρά τώρα οι δανειστές, δεν κάνουν τίποτα άλλο από το αυτονόητο: θέλουν να πάρουν πίσω τα χρήματα που μας δάνεισαν, καθώς επίσης να εξαγοράσουν ότι μπορούν, σε όσο το δυνατόν φθηνότερες τιμές.

Εάν είμαστε στη θέση τους, έχω την εντύπωση πως θα κάναμε ακριβώς το ίδιο. Επομένως, δεν βλέπω γιατί παραπονιόμαστε, πόσο μάλλον αφού εμείς είμαστε αυτοί που τους καλέσαμε και εμείς ζητήσαμε τη βοήθεια τους.

 Ειδικά όσον αφορά το ΔΝΤ , γνωρίζαμε πολύ καλά την ιστορία και τα εγκλήματα του ανά τον κόσμο, οπότε δεν πέσαμε σε καμία άγνωστη παγίδα.

Θεωρώ ότι όλοι όσοι είναι στην εξουσία ή προσπαθούν να πάρουν την εξουσία , ένα έχουν κατά νου . Ότι ο ελληνικός λαός είναι για τα μπάζα ,γραμματισμένοι και αγράμματοι όλοι στο ίδιο το τσουβάλι ( Μαλάκες ).

Οι απεργίες δεν έχουν αποτελέσματα , όμως συνεχίζουν να προβάλουν μικροαιτήματα μόνο και μόνο να έχουν μικροσυμφέροντα οι κολαούζοι του συνδικαλισμού . Οι ταξικές αντιδράσεις είναι μηδενικές . Τα εθνικά θέματα που είναι στο χείλος του γκρεμού δεν συγκινούν κανένα .

Που είναι ο λαϊκός ξεσηκωμός στις αναίτιες προκλήσεις των γειτόνων μας ,μικροί και μεγάλοι, δυτικοί , βόρειοι , ανατολικοί ,που προσβάλουν την εθνική μας αξιοπρέπεια ; Κάποτε διαδηλώναμε για την Νικαράγουα και την Παλαιστίνη .

Που είναι οι διαδηλώσεις υπέρ των εθνικών μας συμφερόντων στο Αιγαίο , την Θράκη , την Μακεδονία , την Βόρειο Ήπειρο ;

Βελάζουμε ( μπε, μπε, μπεεεεε) στις διαδηλώσεις για τις συντάξεις , το μισθουδάκι μας , τα μαγαζάκια μας τις Κυριακές . Δεν απεργούμε να διώξουμε τους τυράννους πάνω από το κεφάλι μας . Δεν διαδηλώνουμε για τα αντισυνταγματικά νομοσχέδια . Δεν ρίχνουμε κυβερνήσεις που μας έκλεψαν την ψήφο με χίλια δυο ψέματα .

Ξεχνάμε πολύ εύκολα και γρήγορα , αφήνοντας περιθώρια και περισσό θράσος να διεκδικούν την διακυβέρνηση αυτοί που έπιασαν πάτο στις προηγούμενες εκλογές . Τώρα εμφανίζονται οι εκ νέου σωτήρες . Ποιανού ;

Όχι βέβαια του λαού αλλά του εαυτού τους προδίδοντας και πάλι .

   Πότε τιμωρήσαμε όμως εμείς κάποιον πολιτικό για τα τρομακτικά του λάθη ή για τη μη τήρηση των υποσχέσεων του; Ποτέ.

 Πάντοτε αμείβαμε πλουσιοπάροχα την προδοσία. Επομένως δίκαια υποφέρουμε και δίκαια θα μετατραπούμε σε αποικία.

Σε μία περιοχή χαμηλού εργατικού κόστους για τη γερμανική βιομηχανία, η οποία θα μας συμπεριφέρεται όπως αξίζουμε. Τι περισσότερο αξίζει άλλωστε ένας λαός που προτιμάει να χάσει πάνω από 1 τρις € , την εθνική του κυριαρχία και ενεργειακά αποθέματα περί τα 5 τρις € , για να δανειστεί ΑΟΡΑΤΑ 300 δις €;

Σε μία «υπό κατοχή» χώρα η κυβέρνηση έχει μόνο διακοσμητικό χαρακτήρα.

Άρα ο λαός θα πρέπει να ανακτήσει την ελευθέρια του με πιο δραστικά μέσα .

Την ανυπακοή , τα συνταγματικά του δικαιώματα , και την συνεχή παρουσία του στους δρόμους μέχρι να καταλάβουν οι απανταχού κατακτητές ότι οι Έλληνες επιτέλους έβαλαν μυαλό . Από παρτάκηδες έγιναν φιλόπατρεις ,συνεχιστές των ενδόξων προγόνων τους .

Δεν είναι καιρός για ακραίες δεξιές ή αριστερές απόψεις είναι καιρός να κατανοήσουμε ότι δεν πρέπει κομματικά να διεκδικούμε , αλλά εθνικά και πατριωτικά χωρίς ακρότητες και αναρχισμούς .

Σε ελάχιστο χρόνο από τώρα θα χάσουμε τα πάντα.

Υπογράφουν ότι μετα από 2 χρόνια θα έχουμε εκ νέου περικοπές , αυτό είναι δοκιμή αν θα υπάρξουν λαϊκές αντιδράσεις . Αν όχι ,τότε έχουμε αντοχές για κάτι πιο σκληρό πιο επώδυνο οπότε οσονούπω θα έρθει.

Φαντασιωνόμαστε πως κάποιος προικισμένος και ανιδιοτελής ηγέτης θα βγάλει το φίδι από την τρύπα, ενώ εμείς θα παρακολουθούμε τους ηρωισμούς του από την τηλεόραση, καθισμένοι άνετα στους καναπέδες μας.

Καλά τα θαύματα που ευαγγελίζεται η εκκλησιά… εδώ οι κατακτητές είναι περίπου ομόθρησκοι οπότε το θαύμα έγινε μονόπλευρα ,μας σκλάβωσαν χωρίς πυραύλους τανκ και πυροβόλα αλλά με τα φακιρικά της οικονομίας και τους ρουφιάνους πολιτικούς .

Πρέπει να βάλουμε τέλος στις συναλλαγματικές φοβίες . Ένα νόμισμα χιλιάδων ετών δεν ξεχνιέται σε μια δεκαετία . Ας σκεφτούμε για λίγο τι καλό μας προσέφερε το ΕΥΡΩ .

Δεν πρέπει να χαρίσουμε τα χρέη του κατακτητή επειδή μας φοβίζει και μας απειλή .

Δεν πρέπει οι ξένοι , να εκμεταλλευτούν την κρατική μας ακίνητη και κινητή περιουσία( λιμάνια, αεροδρόμια ,ορυκτό πλούτο ,ηλεκτρισμό , νερό , συγκοινωνίες) .

Δεν πρέπει να αφήσουμε καμένη γη στα παιδιά και τα εγγόνια μας .

Οι Παππούδες και πατεράδες μας πολέμησαν και θυσιάστηκαν για να μην υποταχθούν σε κανένα κατακτητή .

Είναι ντροπή μας σαν Έλληνες να ζούμε υποταγμένοι .

Μην πολεμάτε με ρόπαλα λοστούς τους αντίπαλους φιλάθλους, αλλά διεκδικήστε με την ίδια αφοσίωση ειρηνικά την απελευθέρωση της πατρίδας .



Γαλουτζής Δημήτρης

Κάτοικος Γιαννακοχωρίου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου