Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Δημοτικό συμβούλιο Νάουσας. Γιατί να μην συνεδριάσει και μια φορά τα...μαύρα τα μεσάνυχτα;

Με 17 θέματα συνεδριάζει σήμερα στις....4 το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο Νάουσας. Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι πρόκειται να ταξιδέψει ο δήμαρχος και έτσι οι σύμβουλοι, αλλά και όλοι εμείς οι δημοσιογράφοι που καλύπτουμε την συνεδρίαση πρέπει ή να πάμε με την...μπουκιά στο στόμα, ή να πάρουμε μαζί μας μια κούπα δυνατό καφέ ή στην χειρότερη περίπτωση αμφεταμίνες! Πέραν του χιούμορ, που ελπίζουμε ότι θα δεχτεί ο αγαπητός και φίλος πρόεδρος του σώματος κ.Γιάννης Παρθενόπουλος ( ο δήμαρχος είμαστε σίγουροι ότι θα το πράξει!) η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί επ΄ουδενί λόγω, όπως διαμορφώθηκε εδώ και δυόμιση χρόνια. Οφείλει η δημοτική αρχή να βρει μια συγκεκριμένη μέρα (Δευτέρα ή Τετάρτη) με ένα ανθρώπινο ωράριο, όπως το κάνουν στη Βέροια (6 το απόγευμα) και στην Αλεξάνδρεια (8 το βράδυ). Κλείνοντας να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Παρθενόπουλο για την αποστολή των εισηγήσεων των θεμάτων και να του ευχηθώ να μην...χρειαστεί να κάνει συνεδρίαση τα...μεσάνυχτα του Σαββάτου γιατί όλη η Νάουσα, ετοιμάζεται να πάει στον Αργυρό στη Βέροια!
Θόδωρος Ελευθεριάδης.
Υ.Γ Αρκετά τα ενδιαφέροντα θέματα της συνεδρίασης, όπως η πρόσληψη (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) ενός δικηγόρου στον δήμο, αλλά και η μετάβαση του δημάρχου στο 2ο Συνέδριο Ελληνικών και Κινεζικών πόλεων. Δείτε την ημερήσια διάταξη:



6η Αναμόρφωση ή μη, Τεχνικού Προγράμματος και Προϋπολογισμού Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας (Τεχνική Υπηρεσία), κατόπιν εισηγήσεως της Οικονομικής Επιτροπής.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών
7η Αναμόρφωση ή μη, Προϋπολογισμού Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας (Οικονομική Υπηρεσία), κατόπιν εισηγήσεως της Οικονομικής Επιτροπής
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Ανάπτυξης
Τροποποίηση της με αρ. 322/2016 Α.Δ.Σ. Νάουσας, για την αντικατάσταση μέλους της Επιτροπής Παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών του Δήμου Νάουσας.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Ανάπτυξης
Έγκριση πρόσληψης ενός (1) δικηγόρου, για την πλήρωση μιας (1) θέσης,  στο Δήμο Ηρωικής Πόλεως Νάουσας, με σχέση έμμισθης εντολής.
Εισηγητής: Δήμαρχος.
Έγκριση ή μη, τροποποίησης της με αρ. πρωτ. 10551/25-5-2016 σύμβασης για την προμήθεια καυσίμων κίνησης.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Ανάπτυξης
Έγκριση για έκδοση άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας «επιχείρησης παροχής υπηρεσιών προσφοράς διαδικτύου (ίντερνετ) με οκτώ (8) ηλεκτρονικούς υπολογιστές στον ισόγειο χώρο και τέσσερις (4) ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο πατάρι σε υφιστάμενη επιχείρηση αναψυχής της εταιρείας «Ι.Κεσίδης –Ι.Αμαραντίδης Ο.Ε.» με νόμιμο εκπρόσωπο αυτής τον Αμαραντίδη Ιωάννη του Νικολάου για το επί της οδού Κατσαούνη 4 στη Νάουσα.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Ανάπτυξης
Έγκριση ή μη, παραχώρησης της χρήσης χώρου στο συγκρότημα Χριστόδουλου Λαναρά (αίθουσες ΕΡΙΑ) στον Εμπορικό Σύλλογο Νάουσας.
Εισηγητής: Δήμαρχος.
Αποδοχή ή μη, δωρεάν παραχώρησης χρήσης του αρ. κυκλ. ΗΜΙ 3055 Nissan (κλούβα κλειστή) από τη ΔΕΥΑΝ
Εισηγητής: Δήμαρχος
Τροποποίηση ή μη, της με αρ. 396/2016 Α.Δ.Σ, ως προς τον προσδιορισμό σκοπού χρήσης, για τη μακροχρόνια μίσθωση του με αρ. 603 αγροτεμαχίου στην Τοπική Κοινότητα Μονοσπίτων.
 Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Ανάπτυξης
Παράταση υλοτομίας ή μη, στη συστάδα 12β του Δημοτικού Δάσους.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος  Περιβάλλοντος
Έγκριση ή μη τροποποίησης εδαφίων, της με αρ. 299/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας περί του Κανονισμού Λειτουργίας Κοινόχρηστων Χώρων, όπως ισχύει.
Εισηγητής: Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Έγκριση ή μη, του Κανονισμού Λειτουργίας Εμποροπανήγυρης στην Τ.Κ. Κοπανού
Εισηγητής: Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
Έγκριση ή μη, 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών & 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «Ασφαλτόστρωση Οδικού Δικτύου Δ.Ε. Ανθεμίων –Ειρηνούπολης» (ανάδοχος: Ασφαλτικά Βέροιας Ε.Π.Ε. - αρ. μελ. 11/2015)
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος  Τεχνικών Υπηρεσιών
 Έγκριση ή μη, 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών & 2ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου:
«Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου Σ.Σ.Νάουσας» με αρ. μελ. 01/2015 (ανάδοχος: Τόκας Αστέριος & ΣΙΑ Ε.Ε.).
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών
Έγκριση ή μη, 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «Αποκατάσταση δημοτικής οδού Νάουσας - Ροδοχωρίου» (αρ.μελ. 4/2015)»
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών
Έγκριση ή μη, 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών & 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου:
«Ανάπλαση πλατείας και διαμόρφωση παιδικής χαράς στην πλατεία Ειρήνης Δ. Νάουσας» με αρ. μελ. 2/2016 (ανάδοχος: Κ/Ξ Πασιδη Α. & ΣΙΑ Ε.Ε. –Λαγκαδικού Ιωάννη).
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών
Έγκριση ή μη, 3ης παράτασης του συνολικού χρόνου περαίωσης του έργου: «Ανάπλαση πλατείας και διαμόρφωση παιδικής χαράς στην Πλατεία Ειρήνης Δ.Νάουσας»  (αρ.μελ. 2/2016) κατά 33 ημερολογιακές ημέρες.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών
Συμμετοχή του Δήμου Νάουσας, στο 2ο Συνέδριο Ελληνικών και Κινεζικών πόλεων
Εισηγητής: Δήμαρχος
Έγκριση ή μη, μετακίνησης  Δημάρχου, εκτός έδρας για υπηρεσιακούς λόγους.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ανάπτυξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου