Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Νάουσας


Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάουσας  ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών  βρεφών και  νηπίων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας, για τη σχολική περίοδο 2017-18.Οι αιτήσεις θα πρέπει να κατατεθούν από 15-5-2017
ως το αργότερο 16-6-2017. Έντυπα αιτήσεων θα υπάρχουν στους κατά τόπους παιδικούς σταθμούς και στα γραφεία του  Ν.Π.
  Oι  αιτήσεις  θα υποβάλλονται στον Παιδικό Σταθμό της πρώτης  σας επιλογής και στα γραφεία του Ν.Π. (κτίριο Λόγγου Τουρπάλη).
  Αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής  θα πρέπει να καταθέσουν  όλοι οι ενδιαφερόμενοι γονείς   ακόμη και  αν υποβάλλουν αίτηση  στην ΕΕΤΑΑ για να λάβουν  VOYCHER.
Πληροφορίες στο τηλ.2332025600
Υπεύθυνοι υπάλληλοι: κ.Μπατάνη Χρυσούλα. κ.Λογγινίδου Μαρία


Ενημέρωση σχετικά με την ανακοίνωση της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) προς τις δυνητικά ωφελούμενες γυναίκες – μητέρες  στα πλαίσια της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2017-2018.
Το Νομικό Πρόσωπο «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου  Νάουσας» ενημερώνει ότι  φέτος η διαδικασία για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», για το έτος 2017-2018, αρχίζει νωρίς τον Μάιο, με στόχο να ολοκληρωθεί με την έκδοση οριστικών  αποτελεσμάτων, εντός του Ιουνίου, έτσι  ώστε να έχουν το χρονικό περιθώριο οι ωφελούμενες μητέρες  να βρουν θέσεις για τα παιδιά τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς που επιθυμούν.
Ενόψει της δημοσίευσης της νέας Πρόσκλησης, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.ΤΑ.Α. Α.Ε(www.eetaa.gr) εντός του Μαΐου, οι αιτούσες που ενδιαφέρονται να λάβουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) θα πρέπει:
1.Να  έχουν υποβάλει  την φορολογική τους δήλωση, που αφορά στα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το έτος 2016(από 1/1/2016 έως 31/12/2016) και να έχει εκδοθεί η Πράξη Προσδιορισμού φόρου (εκκαθαριστικό), προκειμένου να υπολογισθούν τα εισοδήματα.
2.Να γνωρίζουν τον προσωπικό τους ΑΦΜ  και ΑΜΚΑ, καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών για τα οποία θα υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση.
Τα δικαιολογητικά, που απαιτούνται για τη συμμετοχή στη δράση, θα περιγράφονται αναλυτικά στην Πρόσκληση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου