Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Barilla: Νέα διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού Ευρώπης η Ημαθιώτισσα Εύη Χατζηιωάννου

Καθήκοντα διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Barilla στην Ευρώπη, αναλαμβάνει πλέον η Εύη Χατζηιωάννου, η οποία κατάγεται από τη Νάουσα!
Ο νέος της ρόλος περιλαμβάνει τον συντονισμό των ενεργειών και την υλοποίηση προγραμμάτων ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού της Barilla στις χώρες της Ευρώπης, στις οποίες η εταιρεία έχει παρουσία.

Η ανάθεση αυτή αποτελεί μια νέα ψήφο εμπιστοσύνης στα στελέχη του Ομίλου από την Ελλάδα, καθώς από το 2010 η Ελλάδα λειτουργεί ως διοικητικό κέντρο της Barilla στην Ανατολική Ευρώπη, με επικεφαλής τον Γιώργο Σπηλιόπουλο.
Με την ανάληψη των νέων καθηκόντων της, η κα Χατζηιωάννου δήλωσε τα εξής: «Με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο Όμιλος Barilla αποφάσισε να αναθέσει σε στέλεχος της ελληνικής αγοράς μια κομβική θέση για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζεται ο επαγγελματισμός της ομάδας μας εδώ στην Ελλάδα».
Να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην αγαπητή Εύη, που προβάλλει την Ημαθία πανευρωπαϊκά πλέον! Kαι σε ανώτερα και να την καμαρώνετε Γιώργο και Καλυψώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου