Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Ευχαριστήριο του Λαογραφικού Σύλλογου Ντόπιων Μακροχωρίου για τον 2ο "δρόμο των 21 μαθητών"

Το 2016 με πολλή αγωνία αλλά και πολύ αγάπη ο Λαογραφικός Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου και περιχώρων, ξεκίνησε μέσα σε όλες τις δράσεις του την εκπλήρωση ενός ονείρου.  Την διοργάνωση ενός δρόμου για  να τιμήσει   τη μνήμη των 21 μαθητών που χάθηκαν στα Τέμπη, σ’ ένα δυστύχημα που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα αλλά περισσότερο την περιοχή μας. «Τον δρόμο των 21 μαθητών».
 Φέτος για 2η συνεχή χρονιά ο σύλλογός μας συνέχισε την ιδιαίτερη
αυτή εκδήλωση.
Το Δ.Σ αλλά και όλα τα μέλη του συλλόγου  ευχαριστούν  ιδιαίτερα όλους τους χορηγούς, εθελοντές, επιχειρήσεις αλλά και  τους 1200 αθλητές, μικρούς και μεγάλους, που τίμησαν την εκδήλωση αυτή και βοήθησαν στην πραγματοποίηση του.
Ιδιαίτερα ευχαριστούν για την παρουσία τους τις ολυμπιονίκες μας Βούλα Πατουλίδου και Πόπη Ουζούνη, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Καλαϊτζίδη  Κωνσταντίνο, τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Βοργιαζίδη Κωνσταντίνο, τους περιφερειακούς συμβούλους κ. Καρατζούλα Νίκη και Τεληγιαννίδη Θεόφιλο οι οποίοι τίμησαν την εκδήλωση και ως δρομείς, τον βουλευτή Ημαθίας κ. Βεσυρόπουλο Απόστολο, τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Παπαδόπουλο Βασίλη, τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής Α/θμιας Εκπ/σης Δ. Βέροιας και δημοτικό σύμβουλο κ. Κουλουριώτη Διονύση, τον πρόεδρο της ΚΑΠΑ και δημοτικό σύμβουλο κ. Διαμάντη Στέργιο,  τον πρόεδρο της ΚΕΠΑ Δ.Βέροιας κ. Ακριβόπουλο Λεωνίδα και το δημοτικό σύμβουλο κ. Αγγελίνα Θωμά οι οποίοι συμμετείχαν και ως δρομείς, τον δημοτικό  σύμβουλο  κ. Κυρατλίδη Ιορδάνη, τον πρόεδρο της Δημ. Κοινότητας Μακροχωρίου κ. Κεχαίδη Χρυσοβαλάντη, τους εκπροσώπους της 1η; μεραρχίας κ.Λιόλιο και της αστυνομίας κ. Μπαρούτογλου Ιωσήφ, την διευθύντρια της ΚΑΠΑ κ. Γιαμουστάρη και τον κ. Αλεξανδρίδη Ρωμύλο. Ακόμη το σύλλογο δρομέων, το σύλλογο ΕΡΒΑΝ ( ραδιοερασιτέχνες),  , το σύλλογο ΛΕΜΟΒ,το σύλλογο RIVER EDURO , τον Ερυθρό Σταυρό, την εταιρία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ security,  την τροχαία της Βέροιας για τη βοήθεια της στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, το Νοσοκομείο της Βέροιας για την παράλληλη εκδήλωση της αιμοδοσίας, το στρατό, το σύλλογο Μ.Α.μ.α και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που κάλυψαν τον αγώνα.
Ιδιαίτερα όμως ευχαριστούμε τα μέλη του συλλόγου , για την αγόγγυστη βοήθεια τους, όπως άλλωστε κάνουν και σε όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου μας.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου