Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Στις....10 το βράδυ η έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας

Πρωτόγνωρα πράγματα που δεν έχουν ξαναγίνει προφανώς στο μεταπολιτευτικό δημοτικό γίγνεσθαι της Νάουσας, βιώνει το δημοτικό συμβούλιο, αφού η συνεδρίαση που είχε προγραμματιστεί για τις 8 το βράδυ, αναβλήθηκε για...δυο ώρες, έως ότου τελειώσει η εκδήλωση-παρουσίαση του σχεδίου της επαναλειτουργίας της ΕΝΚΛΩ στη "Βέτλανς", στην οποία παρέμεινε μέχρι τέλους και ΟΡΘΩΣ ο κ.
δήμαρχος, ελλείψει απαρτίας. Προφανώς και τα βάρη δεν μπορούν να φορτωθούν μόνο στην πλάτη του Γιάννη Παρθενόπουλου, που ασκεί μια σοβαρή προεδρία, όπως και ο προκάτοχος του Απόστολος Αποστόλου. Επί της ουσίας για την αναγκαιότητα του...κατεπείγοντος της συνεδρίασης, η οποία έγινε την...δεκάτην νυχτερινήν και τελείωσε σε λίγα λεπτά, αφού ο κ. Λακηνάνος συμπλήρωσε το μαγικό αριθμό 17, της απαρτίας, με 16 ακόμη συμβούλους της πλειοψηφίας. Περιμένουμε μια πειστική απάντηση από τους αρμοδίους. Ποιο ήταν το κατεπείγον θέμα; Όλα; Οι υδρονομείς ή η  ετεροχρονισμένη ψήφιση  των δαπανών φιλοξενίας    της δημοτικής αποστολής του Ζγκοζέλετς και των μελών του ΚΑΠΗ του, για την οποία ούτε φωνή είχαμε, ούτε ακρόαση, ούτε και ενημέρωση είχαμ από την δημοτική  αρχή!
Υ.Γ Ευχαριστώ τον αγαπητό αντιδήμαρχο κ. Δώρη Καρανάτσιο που με ενημέρωσε για το κατέβασμα των μεγάλων αφισών του Καρά στον "Φόρο", αλλά και της ανθοκομικής έκθεσης του...δήμου, το οποίο θα γίνει αύριο το πρωί. Περιμένουμε από την αγαπητή αντιδήμαρχο Οικονομικών κα. Τάκη να επιβάλλει το σχετικό πρόστιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου