Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Η κίνηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος

Ο Σεβασμιώτατος:

Την Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μακροχωρίου.

Την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου το πρωί θα
τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κυμίνων.

Την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ναούσης.

Την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Δασκίου.

Την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα-Κυριωτίσσης Βεροίας.

Την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Χαλάστρας.

Την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Παθών στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης.

Την Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου το πρωί θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθήλωσης του Κυρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας.

Την Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει την Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας.

Το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου στις 11:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία της Παννυχίδος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας, εν συνεχεία θα προεξάρχει στην τελετή της Αναστάσεως στην Πλατεία Ελιάς στην Βέροια και έπειτα θα ιερουργήσει στον Μητροπολιτικό Ναό Βεροίας.

Την Κυριακή 16 Απριλίου στις 10:30 π.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας και στις 6:30 μ.μ. στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ναούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου