Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Δηλώσεις προπονητών και ποδοσφαιριστών για το ισόπαλο αποτέλεσμα Νάουσας-Δόξας Προσκυνητών

Μετά τη λήξη του αγώνα Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ-ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ οι προπονητές και ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:
Οι δηλώσεις των προπονητών
Γιάννης Πουρλιάκας (Δόξα Προσκυνητών): «Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Νάουσας για τη φιλοξενία. Είχαμε δει τα τελευταία παιχνίδια της Νάουσας και ξέραμε ότι είναι μία πάρα πολύ καλή oμάδα με ποιότητα και επειδή γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε ομάδα του ίδιου επιπέδου επιλέξαμε να παίξουμε λίγο σφικτά και να κυνηγήσουμε στις αντεπιθέσεις κάποιο γκολ. Αυτό το
πετύχαμε σε μεγάλο ποσοστό, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όπως βέβαια δημιούργησε και η Νάουσα που και την κατοχή είχε και τις ευκαιρίες.  Κάναμε αρκετές φάσεις για να «κλέψουμε» το παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι η ισοπαλία ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα, αν και η Νάουσα είχε πιο πολύ κατοχή, καλύτερη ανάπτυξη και άσκησε πιο πολύ πίεση, αλλά για να κερδίσεις πρέπει να μπει γκολ. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Νάουσας».
Βαγγέλης Ντίσιος (Φ.Α.Σ. Νάουσα): Σήμερα από το παιχνίδι αυτό είχαμε άλλες προσδοκίες. Είχαμε πει όλη την εβδομάδα ότι η ομάδα της Δόξας Προσκυνητών μπορεί να βρίσκεται κάτω στη βαθμολογία, αλλά δεν υστερεί σε αγωνιστικότητα, διάθεση και είναι μία ομάδα που παλεύει και κυνηγάει όλα τα παιχνίδια. Παρόλα αυτά τα παιδιά της ομάδας μας ενώ προσπάθησαν δεν πιάσαμε τις αποδόσεις άλλων παιχνιδιών και μοιραία δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε και τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, για να πετύχουμε γκολ και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Κάναμε αρκετά λάθη στο αμυντικό κομμάτι και δώσαμε πολλές φορές τη δυνατότητα στον αντίπαλο, παρότι γνωρίζαμε τη στρατηγική του και ότι περιμένει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε σε αυτό το κομμάτι να είμαστε αποτελεσματικοί  και ο αντίπαλος δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Δεν έχουμε παράπονο από τα παιδιά της ομάδας μας. Σε κάθε παιχνίδι, σε όλες τις προπονήσεις προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Υπάρχει κι ο παράγοντας της κακής ημέρας και μια τέτοια κακή μέρα είχαμε σήμερα. Δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες αποδόσεις και υπάρχει γι αυτό μία πικρία.
Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Δόξας Προσκυνητών. Είναι μία ομάδα που στο πρώτο παιχνίδι έπαιξαν πάρα πολύ καλά, μας φιλοξένησαν άψογα, ασχολείται με νεαρά παιδιά και προσπαθεί να παρουσιάσει όσο το δυνατόν καλύτερο πρόσωπο. Να τους ευχηθώ καλή επιστροφή και συγχαρητήρια για την απόδοσή τους. Εμείς μέσα στην εβδομάδα θα προετοιμαστούμε για τα επόμενα έξι παιχνίδια μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα.        
Οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών

Παναγιώτης Ανυφαντάκης (Δόξα Προσκυνητών): «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς σήμερα, το ξέραμε από την αρχή. Ήρθαμε να παίξουμε απέναντι σε μία πολύ ιστορική αλλά και ποιοτική ομάδα, που έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Εμείς επιλέξαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι με μια πιο αμυντική διάταξη, να περιμένουμε τον αντίπαλο και πιστεύω ότι μας βγήκε αυτό. Δεν κινδυνέψαμε πέρα από δυο-τρεις ευκαιρίες και πήραμε σχετικά εύκολα το βαθμό της ισοπαλίας. Είχαμε και εμείς από την πλευρά μας ευκαιρίες να πετύχουμε γκολ, δεν το καταφέραμε. Συνεχίζουμε και πάμε για ό,τι καλύτερο. Εύχομαι στη Νάουσα καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.  
Νίκος Περηφανόπουλος (Φ.Α.Σ. Νάουσα): «Συγχαρητήρια στην ομάδα των Προσκυνητών και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια. Ξέραμε τις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού, παρόλα αυτά δεν καταφέραμε να το φέρουμε εκεί που θέλαμε. Ξέραμε πως παίζει η αντίπαλη ομάδα και είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα. Σήμερα δεν είχαμε το ρυθμό που θέλαμε, και σε αυτό θα μου επιτρέψετε να πω ότι μας επηρέασαν και τα πολλά σφυρίγματα του διαιτητή. Κάναμε και αρκετά λάθη στην άμυνα και έτσι δώσαμε στον αντίπαλο χώρο για αντεπιθέσεις. Θα μπορούσαμε να δεχθούμε γκολ, αλλά είχαμε και εμείς ευκαιρίες να προηγηθούμε. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, κάναμε προσπάθεια. Συνεχίζουμε έχουμε παιχνίδια μπροστά μας».    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου