Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Ιούλιος Συναδινός. «Λογική του υπουργείου αθλητισμού η αποκέντρωση των πόρων. Υπάρχει μεγάλη περιφερειακή ανισοκατανομή»

Στο δημαρχείο της Νάουσας βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 6 Απριλίου ο γ.γ αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός, συνοδευόμενος από τους βουλευτές Ημαθίας κα. Καρασαρλίδου και κ. Αντωνίου και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, στα πλαίσια της περιοδείας του στην Ημαθία και του ελέγχου, αλλά και της αξιολόγησης της διάθεσης
χρημάτων εκ μέρους του υπουργείου για παρεμβάσεις σε αθλητικούς χώρους της περιφερειακής μας ενότητας. Σε ερώτηση μας για την Ημερήσια, αναφορικά με το ύψος του ποσού που σχεδιάζεται να διατεθεί στην Ημαθία, ο κ. Συναδινός μας είπε ότι ανέρχεται περίπου στις 300.000 ευρώ, παραπέμποντας μας στην σημερινή συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει στην «Ελιά», όπου και θα εξειδικεύσει την χρηματοδότηση των δράσεων, με την δική μας αίσθηση να είναι ότι θα υπάρξει ισοκατανομή σε επίπεδο τριών δήμωνΤον κ. Συναδινό υποδέχθηκαν στο δημαρχείο της Νάουσας ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ.Δάγγας και οι συνάδελφοι του κα. Τάκη και κ. Βαλσαμίδης. Ο κ. Δάγγας του έθεσε ζητήματα, όπως η αντικατάσταση του χλοοτάπητα του  ΔΑΚ της Νάουσας, που ξεπερνά τα 30 χρόνια από την κατασκευή του,  την λειτουργία του δημοτικού κολυμβητηρίου, για το οποίο τόνισε ότι χρειάζεται….55 τόνους πετρέλαιο το χρόνο για την θέρμανση του, με αποτέλεσμα  ο δήμος να έχει ένα αρνητικό λειτουργικό ισοζύγιο της τάξης των 200.000 ετησίως, που θα μειωθεί κατά 30% με έργα ενεργειακής του αναβάθμισης. Επίσης αναφέρθηκε σε προβλήματα γηπεδικών εγκαταστάσεων των τοπικών κοινοτήτων, ενώ δώρισε στον κ. Συναδινό μια φιάλη ξινόμαυρο κρασί. Ακολούθησε η ξενάγηση του γ.γ του υπουργείου αθλητισμού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου