Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΚΕΠΚΑ Νάουσας-Ημαθίας.Αλληλεγγύη στην πράξη

Σε μια εποχή βαθιάς και παρατεταμένης κρίσης, όπου τα απαραίτητα έγιναν ζητούμενα και η αξιοπρεπής διαβίωση πολυτέλεια, η Νάουσα αγωνίζεται για την απόκτηση υποστηρικτικών δομών για όλους όσους έχουμε ανάγκη από ένα χέρι συμπαράστασης.
Προφανώς και τα ζητήματα της οικονομικής και κοινωνικής αποσάθρωσης δεν μπορούν να
λυθούν με αυτό τον τρόπο. Αυτές οι πρωτοβουλίες, όμως, αποτελούν εργαλεία ανάσχεσης της καθοδικής πορείας που όλοι μας, λίγο ή πολύ, ακολουθούμε τα τελευταία χρόνια. Και γι’ αυτό πρέπει να σταθούμε συμπαραστάτες σ’ αυτή την προσπάθεια.
Ως Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών  (ΚΕΠΚΑ)  Νάουσας – Ημαθίας, μαζί με τους Φίλους του Καρναβαλιού, αποφασίσαμε να βάλουμε ένα λιθαράκι, που με τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ συνδρομή μπορεί να γίνει βράχος. Ένας Βράχος που θα αποτελεί θεσμό βοήθειας, σε όσουν έχουν την ανάγκη να πάψουν να βρίσκονται στο περιθώριο της ίδιας της αξιοπρέπειας.
Όπως θα κάνεις τα ψώνια σου στα καταστήματα της Νάουσας, θα βρεις κάποια κουτιά. Εκεί, μπορείς να κάνεις μια μικρή κίνηση. Να ρίξεις ένα ποσό, όσο μικρό κι αν είναι, που θα συνεχίσει την προσπάθεια για Κοινωνική Αλληλεγγύη στην πόλη μας Νάουσας. Αυτής, που θα κάνει τη ζωή μας λίγο καλύτερη, σε μια στιγμή που ο καθένας, ατομικά, έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη τη συλλογική δράση.
Ενίσχυσε τα κουτιά της Αλληλεγγύης. Μετάτρεψέ τα σε φάρμακα και τροφή!

Καλό Πάσχα σε όλους.


                                                Για το ΚΕΠΚΑ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΗΜΑΘΙΑΣ

               Ο Πρόεδρος                                                                          Ο Γ. Γραμματέας

           Νικόλαος Βαρβέρης                                                             Νικόλαος Καμπούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου