Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Έντονη η παραβατικότητα και οι συλλήψεις στην Ημαθίας

Συνελήφθη χθες (3-4-2017) το μεσημέρι στη Βέροια από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα διέρρηξε την μονοκατοικία 56χρονης ημεδαπής στην ίδια περιοχή, πλην όμως έγινε
αντιληπτός από περίοικους και διέφυγε. Εκδόθηκαν αναζητήσεις στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα και συνελήφθη.


Συνελήφθησαν χθες (3-4-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας 3 υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 30, 46 και 58 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα των παραβάσεων της Νομοθεσίας περί όπλων, της αντίστασης και της απείθειας. Ειδικότερα κατά τον αστυνομικό έλεγχο σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που επέβαιναν οι προαναφερόμενοι, διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού και κατασχέθηκαν:
ένα μαχαίρι,
3 μάσκες,
γάντια και
εργαλεία.
Επίσης στην κατοχή του 30χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φακός - συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), ενώ κατά την ώρα του ελέγχου αντέδρασε και επιχείρησε να διαφύγει ανεπιτυχώς.


Συνελήφθη χθες (3-4-2017) το πρωί στη Βέροια, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, μία 63χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 μηνών για το αδίκημα της κλοπής.

Συνελήφθη χθες (3-4-2017) το μεσημέρι στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 13 μηνών για σωματική βλάβη από αμέλεια και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου