Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Εργατικό Κέντρο Νάουσας: Όχι στο ναζισμό της "Χρυσής Αυγής"

Τα τσιράκια της εργοδοσίας που πρώτοι έστησαν δουλεμπορικά γραφεία για πάμφθηνους εργάτες, που χτύπησαν πρωτοπόρους συνδικαλιστές και δολοφόνησαν Π. Φύσσα, οι εχθροί του εργατικού – λαϊκού κινήματος συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση ξυλοκοπώντας άγρια
νεαρό φοιτητή.
Καταγγέλλουμε την επίθεση των μελών της Χρυσής Αυγής. Αναδεικνύεται για μια ακόμη φορά ο εγκληματικός χαρακτήρας της Χρυσής Αυγής που προκύπτει από τη ναζιστική – ρατσιστική ιδεολογία τους.
Οι εργαζόμενοι έχουν αποδείξεις για το χαρακτήρα και το ρόλο της Χρυσής Αυγής. Όταν εμείς παλεύουμε και οργανώνουμε την πάλη για την προστασία των ανέργων, τις ΣΣΕ, την απληρωσιά και τις απολύσεις, αυτοί είναι με τα αφεντικά.
Καλούμε τα ΔΣ Σωματείων, Συλλόγων και Φορέων, συλλογικά και οργανωμένα να μην επιτρέψουν να πατήσουν πόδι οι νοσταλγοί του Χίτλερ. Καλούμε τους εργαζόμενους, συνταξιούχους, αγρότες, μαγαζάτορες, γυναίκες, νέους και νέες να δυναμώσουν την πάλη ενάντια στο απάνθρωπο – εκμεταλλευτικό σύστημα που γεννά και θρέφει το φασισμό, να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο την Παρασκευή 7 Απρίλη, 7:00μμ στην πλατεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου