Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Η εξέλιξη του σύγχρονου κρεοπωλείου , τρόποι κοπής κρέατος , τεμαχισμός και κρεατοσκευάσματα: Ημερίδα της Συντεχνίας κρεοπωλών Βέροιας

Η Συντεχνία κρεοπωλών Βέροιας σε συνεργασία με την σχολή επαγγελμάτων κρέατος διοργανώνει Ημερίδα την Τετάρτη 5 Απριλίου ώρα 18: οο μ.μ στο επαγγελματικό και
βιομηχανικό επιμελητήριο Ημαθίας με θέμα :
 Η εξέλιξη του σύγχρονου κρεοπωλείου , τρόποι κοπής κρέατος , τεμαχισμός και κρεατοσκευάσματα .
Κεντρικός ομιλητής : Τσιόλτας Νικόλαος , εκπαιδευτής σχολής επαγγελματιών κρέατος Θεσσαλονίκης .

Δεν υπάρχουν σχόλια: