Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Άκρως πετυχημένο το διήμερο 1ο παιδαγωγικό συνέδριο της Ημαθίας.Video και φωτορεπορτάζ

Με περισσότερους από 300 συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς και προσκεκλημένους ξεκίνησε την Παρασκευή 31 Μαρτίου, στον συνεδριακό χώρο της "Βέτλανς" στη Νάουσα το 1ο Παιδαγωγικό Συνέδριο Ημαθίας που διοργάνωσε η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας με την υποστήριξη του Δήμου της Νάουσας.
Την έναρξη του Συνεδρίου χαιρέτισαν ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και
Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Ν. Κουτσογιάννης, ο εκπρόσωπος του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής. Μακεδονίας κ.Ακριτίδης και ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Δ. Διαμαντόπουλος, ενώ χαιρετισμό έστειλε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδης Τον συντονισμό του προγράμματος του Συνεδρίου είχε η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων τηςΑ΄Βάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κα Ε. Αντωνιάδου.
Κεντρικοί ομιλητές στην έναρξη του Συνεδρίου ήταν η καθηγήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ κα Σουζάνα Παντελιάδου που μίλησε για τη διαφοροποιημένη διδασκαλία, ο καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος του ΑΠΘ κ. Παναγιώτης Κουμαράς που παρουσίασε σειρά πειραμάτων από τις Φυσικές Επιστήμες και ο Ομότιμος καθηγητής Παιδαγωγικής του ΑΠΘ κ. Γιώργος Τσιάκαλος που μίλησε για τον ρατσισμό και την αντιρατσιστική αγωγή στο σχολείο.









Οι εργασίες του Συνεδρίου συνεχίστηκαν το Σάββατο 1 Απριλίου με τις 14 προφορικές εισηγήσεις και τις 11 αναρτημένες ανακοινώσεις (posters).








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου