Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Εκπαιδευτικές δράσεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας


Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας, στα πλαίσια της διαρκούς εκπαίδευσης του προσωπικού της πραγματοποίησε την ετήσια τριήμερη εκπαίδευσή της στις  27, 28 και 29 Μαρτίου 2017. Το πρόγραμμα της εκπαίδευσης περιλάμβανε:
Την πρώτη ημέρα: α) Εκπαίδευση από Αξιωματικό της Π.Υ. Βέροιας πάνω σε συμβάντα απεγκλωβισμού ατόμων κατά την διάρκεια τροχαίων ατυχημάτων και β) Ενημέρωση από Υπάλληλο
του Δασαρχείου Νάουσας πάνω σε θέματα δασοπροστασίας - Θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση πάνω στο αντικείμενο της κοπής δέντρων.        
Την δεύτερη ημέρα: α) Ενημέρωση από την Αστυνομική Διευθύντρια Υγειονομικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας πάνω σε θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και β) Ενημέρωση από ειδικευμένο Υπάλληλο της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.-Π/Κ Νάουσας πάνω σε θέματα συνεργασίας Πυροσβεστικής και Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. σε συμβάντα κατάσβεσης πυρκαγιών.
Την τρίτη ημέρα και περί Ω/ 09:00΄ πραγματοποιήθηκε άσκηση στις εγκαταστάσεις της εταιρίας «ΑΦΟΙ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ Ο.Ε.» με αντικείμενο την κατάσβεση πυρκαγιάς. Στην άσκηση έλαβε μέρος όλη η δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάουσας με δύο (2) υδροφόρα οχήματα και δύο (2) βοηθητικά, τεχνικό συνεργείο της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. καθώς και η ομάδα πυρασφάλειας της εταιρίας. Η άσκηση περατώθηκε με απόλυτη επιτυχία και θετικά αποτελέσματα.



                                                                                                       Ο Διοικητής



                                                                                             Νικόλαος Ζ. Παλαμούτης
                                                                                                       Αντιπύραρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου