Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Τω καιρώ εκείνω! Όταν ο Τσίπρας...ανησυχούσε γιατί το ότι το Νοσοκομείο Νάουσας θα γινόταν..κέντρο υγείας

Το παρακάτω απόσπασμα είναι από τις δηλώσεις τον Σεπτέμβριο του 2010 του Αλέξη Τσίπρα, κατά την επίσκεψη του στην Ημαθία και αναφέρεται στην...ανησυχία του για τον κίνδυνο της υποβάθμισης του Νοσοκομείου Νάουσας σε Κέντρο Υγείας. Το αφιερώνουμε στις...μεγαλοστελεχάρες του Τσίπρα που σήμερα λένε ότι "έχει και τα αρνητικά του, αλλά έχει και τα θετικά του" η κατάργηση του Νοσοκομείου της Νάουσας και η ενσωμάτωση του με αυτό της Βέροιας. Λίγη τσίπα επιτέλους!


«Η Νάουσα είναι μια πόλη φάντασμα. Με 50% ανεργία. Σχεδόν σε κάθε σπίτι υπάρχει κι ένας άνεργος. Και σαν μην φτάνει αυτό, δεν υπάρχουν υποδομές στήριξης και μαθαίνουμε και ανησυχούμε γι αυτό, ότι και το νοσοκομείο της Νάουσας κινδυνεύει με υποβάθμιση σε
Κέντρο Υγείας.Ξέρουμε ότι όπου έχει περάσει το ΔΝΤ έχει αφήσει πίσω του στάχτη, έχει αφήσει πίσω του αποκαΐδια. Δεν πρέπει αυτό να το αφήσουμε να συμβεί και στη χώρα μας. Δεν αξίζει στη χώρα μας αυτή η τύχη. Πρέπει να αντισταθούμε. Να αντισταθούμε με όση δύναμη έχουμε για να βγει η χώρα μας απ' αυτή την περιπέτεια, να βγει από τον στενό κορσέ του μνημονίου. Να στηρίξουμε την παραγωγική διαδικασία, να στηρίξουμε την ανάπτυξη, να υποστηρίξουμε τις κοινωνικές εκείνες ομάδες που είναι ευάλωτες και βρίσκονται σήμερα στο περιθώριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου