Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Τώρα στον δήμαρχο Νάουσας οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου. Ζητούν κινητοποιήσεις για την εύρυθμη λειτουργία της μονάδας. Και άλλο πλήγμα για την παθολογική κλινική!

Μόλις τελείωσε η γενική συνέλευση των εργαζομένων του Νοσοκομείου Νάουσας και των γιατρών της μονάδας. Αποφασίστηκε να μεταβούν στον δήμαρχο Νάουσας κ. Κουτσογιάννη και να τον ενημερώσουν για τα λειτουργικά προβλήματα υποστελέχωσης του σε ιατρικό και όχι μόνο προσωπικό, ζητώντας του να κινητοποιήσει τους δημότες, ενάντια στην υποβάθμιση του ιστορικού αυτού Νοσοκομείου, που ιδρύθηκε με δωρεές ευεργετών της πόλης και για πολλές δεκαετίες υπήρξε πρότυπο λειτουργίας, εξυπηρετώντας ασθενείς από όλη την Μακεδονία. Τα προβλήματα για το πολύπαθο αυτό Νοσοκομείο δεν έχουν τέλος, όπως μας πληροφόρησε η διοίκηση του σωματείου
εργαζομένων. Από την παθολογική κλινική ο ένας παθολόγος φεύγει, αφού διορίστηκε στην Κοζάνη και μένει μόνο η διευθύντρια του  και ένας παθολόγος, που είναι αποσπασμένος από το Κέντρο Υγείας της Αλεξάνδρειας, οπότε και σε αυτή την βασική κλινική θα υπάρξει πρόβλημα εφημεριών! Στην δε ονομαστή ορθοπαιδική κλινική υπάρχουν μόνο δυο μόνιμοι ειδικοί γιατροί και οι υπόλοιποι είναι επικουρικοί. Το βέβαιο είναι ότι οι εργαζόμενοι και κυρίως οι πολίτες της Νάουσας ΑΠΑΙΤΟΥΝ από τους κυβερνητικούς βουλευτές να βρουν, μέσω του υπουργείου υγείας, ΑΜΕΣΑ λύση με την πρόσληψη ιατρικού προσωπικού, αλλιώς αυτή η "κολοκυθιά" που ζήσαμε τις περασμένες μέρες, εφημερεύει ή όχι το Νοσοκομείο Νάουσας, θα συνεχιστεί. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι η όποια υποβάθμιση του θα πλήξει και το Νοσοκομείο της Βέροιας που θα δεχτεί έναν πρόσθετο όγκο 35.000 ακόμη πολιτών, στην δευτεροβάθμια περίθαλψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου