Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Η « νεανική καρδιά» της κολύμβησης «χτυπάει» το ερχόμενο Σάββατοκύριακο στην Νάουσα

 Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας  θα διεξαχθεί  το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017  ,  με απόφαση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος,  οι Χειμερινοί Αγώνες  Κολύμβησης Προαγωνιστικών 11 12 ετών ,  με την συμμετοχή πεντακοσίων κολυμβητών/τριών από είκοσι
 έξι  ομάδες.
   Η μαζική συμμετοχή αθλητών,  οι οποίοι θα συνοδεύονται από  προπονητές, παράγοντες της κολύμβησης  αλλά και γονείς παιδιών απ όλη την Κεντροδυτική Μακεδονία , καθιστούν την διεξαγωγή των αγώνων  κορυφαίο αθλητικό, αλλά και κοινωνικό, γεγονός του Μαρτίου για την πόλη της Νάουσας .
   Οι Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος , η Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Κεντροδυτικής Μακεδονίας  με την υποστήριξη του Δήμου Νάουσας σε συνεργασία με την Διοίκηση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου   έχουν διασφαλίσει   όλες τις προϋποθέσεις για την άρτια τέλεση των αγώνων αλλά και την άνετη παραμονή των συμμετεχόντων στους αγώνες .
  «Εμπιστευτήκαμε την διοργάνωση στην πόλη της Νάουσας , ενός από τα σημαντικότερους αγώνες  της ΚΟΕ στην Κεντροδυτική Μακεδονία , πεπεισμένοι ότι  θα τελέσουν αγώνες αντάξιους της  φήμης και της κουλτούρας που χαρακτηρίζουν την πόλη και τους κατοίκους της», ανέφερε ο Αντιπρόεδρος της Κ.Ο.Ε κ. Αριστείδης Παπαδόπουλος ενώ ο Πρόεδρος  της Π.Ε.Κ.Κ.Δ.Μ κ. Αλέξανδρος Σαββίδης   κάλεσε τους φιλάθλους της πόλης «να παρακολουθήσουν  τους αγώνες και να χειροκροτήσουν του κολυμβητές-τριες».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου