Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Εννιά Μετάλλια για τον ΕΟΣ Νάουσας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αλπικού Σκι

Εξαιρετική ήταν η παρουσία των αθλητών  σε μια σπουδαία  διοργάνωση  στο χιονοδρομικό κέντρο Βόρρα, στις 25-26  Μαρτίου 2017.
Η μεγάλη  νικήτρια  αναδείχθηκε και  πάλι  η Σοφία Ράλλη  ανεβαίνοντας  δύο φορές  στο  ψηλότερο σκαλί του βάθρου κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα της τεχνικής
κατάβασης και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αλλά και στον διεθνή  αγώνα.
Εντυπωσιακή η  εμφάνιση του Θανάση  Κατσάνη που τερμάτισε στην  δεύτερη θέση κερδίζοντας  δύο  χάλκινα  μετάλλια στους  αντίστοιχους  αγώνες. Ο Βασίλης  Μάντσιος στην ίδια κατηγορία κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο  στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  και τερμάτισε στην έκτη θέση  στο διεθνή  αγώνα.
Στην  πέμπτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τερμάτισε  ο Παναγιώτης Πινακούδης.
Στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης εξαιρετική  ήταν  η κούρσα του  Θανάση Κατσάνη που του χάρισε  το χρυσό μετάλλιο, με τον Βασίλη  Μάντσιο να ακολουθεί κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο, και  τον Παναγιώτη  Πινακούδη να τερματίζει στην  έκτη θέση  αντίστοιχα.
Στην κατηγορία των  εφήβων ο Εμμανουήλ  Ζωγράφος  κέρδισε το αργυρό μετάλλιο  ενώ  στην ίδια κατηγορία  αυτή  των νεανίδων  η Αλεξάνδρα  Πασχάλη  τερμάτισε στην  έκτη θέση.
Το ομαδικό   Παράλληλο για άλλη μια φορά  κέρδισε  η ομάδα του ΕΟΣ Νάουσας με τους Σοφία Ράλλη, Αναστασία  Μάντσιου, Βασίλη  Μάντσιο και Θανάση  Κατσάνη, Πασχάλη Αλεξάνδρα και Ζωγράφο-Μάνο Εμμανουήλ, διατηρώντας τον τίτλο του  Πρωταθλητή στα ομαδικά Αγωνίσματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου