Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Αγωνιστική δράση του "Ηρακλή" Νάουσας

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ συμμετείχε στους Περιφερειακούς αγώνες Τραμπολίνο Β΄ Περιφέρειας (Βορείου Ελλάδος), Συλλόγων και Ατομικού 1-4 επιπέδων, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, στο κλειστό Γυμναστήριο του
Πολύγυρου Χαλκιδικής.

Οι αθλήτριες του συλλόγου μας που συμμετείχαν στους αγώνες συνοδεύονταν από τον προπονητή τους κ. Χρήστο Ζάλιο και κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις στα αντίστοιχα αγωνίσματα.
Οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν στο Διπλό Μίνι Τραμπ πήραν τις παρακάτω θέσεις : Στο επίπεδο 2, η Τσιμάγκα Κωνσταντίνα τη 2η θέση, η Χονδρού Ευφημία την 6η θέ-ση, η Μουρατίδου Ελένη την 8η θέση. Στο επίπεδο 3, η Μητσιάνη Κωνσταντίνα την 6η θέση.

Στο αγώνισμα του Τραμπολίνο, οι αθλήτριές μας που συμμετείχαν στο επίπεδο 1, είχαν πολύ καλή εμφάνιση και στη γενική κατάταξη οι κυριότερες επιτυχίες ήταν : Η Χονδρού Ευφημία κατέκτησε την 9η θέση, η Τσιμάγκα Κωνσταντίνα την 11η θέση. Στο επίπεδο 2, η Μητσιάνη Κωνσταντίνα κατέκτησε την 15η θέση. Αξιόλογη εμφά-νιση έκαναν και οι αθλήτριες Μουρατίδου Ελένη, Παπά Όλγα, και Μπίλη Θεανώ.

Το Δ.Σ του «Α.Ο ΝΑΟΥΣΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ» συγχαίρει τον προπονητή κ. Χρήστο Ζά-λιο καθώς και όλες τις αθλήτριες για τις επιτυχίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου