Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Linasexclusive jewels….made in Greece!

Η ανάπτυξη έρχεται μόνο μέσα από σκληρή δουλειά… αυτό είναι το συμπέρασμα μετά την 5η συμμετοχή των χειροποίητων κοσμημάτων linasexclusive jewels στην μεγαλύτερη εμπορική έκθεση, την Athens Fashion Trade Show, 27 με 30 Ιανουαρίου στην Αθήνα.
Με ένα υψηλού επιπέδου ανταγωνιστικό προϊόν,
ποιοτικό, χειροποίητο αλλά και οικονομικό η επιχείρηση της οικογένειας Τουπεκτσή  κατάφερε να έχει αύξηση των συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα καθώς και την συνέχεια της περσινής επιτυχημένης συνεργασίας της με δυο εξαιρετικής αισθητικής καταστήματα στην Λευκωσία.
Σε μια παγωμένη εμπορικά εποχή, μόνο η επίμονη και η πίστη στο Ελληνικό χειροποίητο κόσμημα, η πρωτοτυπία στα σχέδια και τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα μας ανέφερε η κα Λίνα Τουπεκτσή, σχεδιάστρια της επιχείρησης.
Οι επαγγελματίες εμπιστεύθηκαν για μια ακόμα φορά την Βεροιώτικη επιχείρηση και μέσω των καταστημάτων τους θα την αναδείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλο το καλοκαίρι. Η επιχείρηση με τη σειρά της παρουσίασε μια ολοκληρωμένη συλλογή η οποία θα ταξιδέψει και σε ανάλογες εκθέσεις τον Μάρτιο στην Κοζάνη (Estetica 2017) και στην Θεσσαλονίκη (Βεργίνα 2017) και θα διευρύνει ακόμα περισσότερο το δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων.
Η εξωστρέφεια, οι συνέργιες και ένα προϊόν με την σφραγίδα made in Greece κάνουν τα χειροποίητα κοσμήματα linasexclusive όλο και περισσότερο διαδεδομένα, και ανταγωνίσιμα στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου