Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Έκοψε την βασιλόπιτα του το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών Νάουσας-Ημαθίας

Σε εξαιρετικό κλίμα και με την παρουσία πλήθους κόσμου (νέων και παλαιών μελών καθώς και φίλων), κόπηκε η Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών Νάουσας - Ημαθίας για το 2017 στον φιλόξενο χώρο του café Cinέρια, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017.
Στην όμορφη συνάντηση, ο Πρόεδρος του ΚΕ.Π.ΚΑ. Νικόλας Βαρβέρης, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους και αναφέρθηκε στις προκλήσεις που καλείται το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να
αντιμετωπίσει, μέσα από την γόνιμη συνύπαρξη όλων, αξιοποιώντας την εμπειρία των παλαιότερων και τη διάθεση για έργο και αλλαγή των νέων. Την Εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος της Η.Π. Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Απόστολος Αποστόλου.
Επίσης με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι Γιάννης Ιωαννίδης (αντιδήμαρχος Κοζάνης), Δάφνη Τσελίκα, Βασίλης Ιωαννίδης (Πρόεδρος ΚΕΠΚΑ Κοζάνης) όπως και μέλη του Δ.Σ του ΚΕΚΠΑ Κοζάνης.

Μετά την Κοπή της πίτας, προβλήθηκαν αποσπάσματα οπτικοακουστικού υλικού με θέμα τον καταναλωτισμό. Ως δώρα επιλέχθηκαν δύο βιβλία γραμμένα από συμπολίτες μας.



                                                Για το ΚΕΠΚΑ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΗΜΑΘΙΑΣ

               Ο Πρόεδρος                                                                          Ο Γ. Γραμματέας

           Νικόλαος Βαρβέρης                                                             Νικόλαος Καμπούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου