Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Έκοψε την βασιλόπιτα του ο ΦΑΣ Νάουσα

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (7/2) στην ταβέρνα «Πέστροφα» στο άλσος Αγίου Νικολάου η εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑΣ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η διοίκηση του συλλόγου, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε.
Τη Βασιλόπιτα έκοψε ο πρόεδρος του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ κ. Απόστολος Μπέκας, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων τόνισε: «Εύχομαι η ομάδα να συνεχίσει να είναι μία οικογένεια, να παίζει πολύ καλή μπάλα, να δείχνει τον πραγματικό της εαυτό στον αγωνιστικό χώρο,
να κερδίζει τα παιχνίδια καθαρά στον αγωνιστικό χώρο και να κάνει έναν δεύτερο γύρο γεμάτο νίκες. Ήδη ξεκινήσαμε το δεύτερο γύρο πάρα πολύ καλά στον αγώνα με την Καλαμαριά, δεν χάσαμε από μία ομάδα η οποία διεκδικεί το πρωτάθλημα. Την κοιτάξαμε στα μάτια, είπαμε ότι και εμείς είμαστε καλύτεροι από εσάς και θα μπορούσαμε να πάρουμε και το παιχνίδι. Πολλά συγχαρητήρια. Ως πρόεδρος θα είμαι συνεχώς δίπλα σας μαζί με τη διοίκησή μου. Δίνω επίσης συγχαρητήρια στους προπονητές και τους συνεργάτες, γιατί δουλεύουν εντατικά και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα κάνουμε την ομάδα που ονειρεύομαι και εγώ και η διοίκησή μου. Τον στόχο για φέτος τον προσδιορίσαμε, η ομάδα πρέπει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να είναι μέσα στις πέντε καλύτερες θέσεις του πρωταθλήματος».
Τυχερό κομμάτι της Βασιλόπιτας ήταν των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε, ενώ στα τσουρεκάκια που μοιράστηκαν στην ομάδα, τα τρία τυχερά φλουριά ήταν των ποδοσφαιριστών Στέλιου Νύρλα, Κώστα Σαμαρόπουλου και Αργύρη Τούφα, στους οποίους δόθηκε συμβολικό χρηματικό ποσό (από τη διοίκηση του Φ.Α.Σ. και τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου και αθλητικογράφο κ. Βασίλη Βαφειάδη) καθώς επίσης και αθλητικές φόρμες (προσφορά του μέλους της διοίκησης κ. Ιωάννη Δραγουμάνου και του καταστήματος Πολύζος).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου