Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Αν ο Γιωρίκας λέγονταν....Χασάν!

Συγκλονιστικός ο Γιώργος Παναγιωτίδης. Ένας τραντέλληνας του Πόντου, που εγκατέλειψε την δεκαετία του 90, μαζί  με τους άλλους συμπατριώτες μας, τις προγονικές του εστίες στις παρευξείνιες περιοχές.Όχι γιατί το θέλησε, αλλά γιατί τους έσφαζαν οι  "συγγενείς" των σημερινών ισλαμοφασιστών του ISIS. "Στην Ρωσία με λέγαν Έλληνα και στην Ελλάδα με λένε Ρώσο". Το δράμα μιας οικογένειας που βοά
ΕΛΛΑΔΑ, που είναι η ίδια η ΕΛΛΑΔΑ. Δυστυχώς ο Γιωρίκας και η οικογένεια του δεν λέγονται Χασάν, Μεχμέτ, Αϊσέ και...Χουρέμ (για να θυμηθούμε και λίγο τον Σουλειμάν τον...μικροπρεπή, τον μεγαλύτερο σφαγέα των χριστιανικών λαών, τον οποίο "καθαγιάσαν" τα ελληνικά μέσα ΑΝ-ενημέρωσης). Ο Γιώργος Παναγιωτίδης καλείται από το κράτος των "προοδευτικών" να βγει από το σπίτι του, μέσα στο καταχείμωνο, για να φτιάξουν, άκουσον, άκουσον, οι κυβερνώντες...παιδική χαρά! Πετάγεται έξω από το σπιτικό του, μια τρώγλη που μόνος του διόρθωσε και του παραχωρήθηκε από τον τότε δήμαρχο στο Ζερβοχώρι το 1994, προς δόξαν της Νέας Εποχής. Η οποία όπου βλέπει Ρωμηό και Χριστιανό βγάζει σπυράκια. Ενώ αντίθετα κόπτεται για τα δικαιώματα των ισλαμιστών. Αν ο Γιώργος λέγονταν...Χασάν, είναι σίγουρο ότι το κράτος του αριστερονεοφιλελευθερισμού του Κολωνακίου θα του είχε βρει σπίτι και τροφή, πληρώνοντας του το ίδιο. Το έχω ξαναγράψει. Η Ελλάδα δεν ανήκει πλέον στους Έλληνες. Ντροπή μας που τους ψηφίζουμε για να αποκαλούν τα σκόπια-μακεδονία και τα Ίμια-καρντάκ.
Υ.Γ Ακρονεοφιλελεύθεροι δεν υπάρχουν φυσικά μόνο στους νυν κυβερνώντες, για να μην ξεχνιόμαστε. Υπάλληλοι του Σόιμπλε και της Λαγκάρντ είναι πολλοί πρώην, τέως και προαλειφόμενοι ως...επόμενοι. 

4 σχόλια:

  1. Γινόμαστε θεατές σε μια νεα ''γενοκτονια'' των Ελληνων ,με συνοπτικές διαδικασίες.Μιλαμε για αυτους που βγαζουν σπυρακια οταν προσπαθείς να βοηθησεις εναν συνελληνα,τον γειτονα σου,τον παιδικο σου φιλο,την γριουλα που εμεινε χωρις συνταξη και χωρις φαρμακα,τον ηλικιωμενο που ολη του την ζωη την εφαγε στα χωραφια και δουλεψε σκληρα για να πεθανει σε ενα νοσοκομειο ή ακομα χειροτερα στον δρομο λογω παντελούς ελλειψεις ιατρικης και κοινωνικής περιθαλψης.Ε ΝΑΙ αν δεν σε λενε χασαν σε αυτη την ρημαγμένη χωρα δεν εχεις δικαιωμα στο ονειρο και στην αξιοπρεπεια.Πηγαινε κσημενε ΕΛΛΗΝΑ και κρυψε την καταντια και την στεναχωρια σου στο σπιτι σου ,οσο ακομα σου ανήκει αυτο,κι ας εισαι χαμογελαστος καθε μερα στον δρομο γιατι ετσι εμαθες.Αφησε τον καθε χασαν, τον καθε αριστερο του κολωνακιου,την καθε βιζιτου τηλεπαρουσιάστρια να ρουφαει το αίμα αυτής της υπερήφανης χώρας.
    Λαϊκιστής,φασιστας,εθνικιστης λεξεις που σαν καραμελα μας εβαλαν στο στομα και την πιπιλίζουμε εδω και χρονια ωστε να σωπασουν οι φωνες που ειναι αντιμέτωπες σε αυτη την σφαγη.
    Τιποτα απο τα παραπανω απλα ΕΛΛΗΝΑΣ που νοιάζεται για αυτη την ριμάδα γη που πατούσαν οι πρόγονοι μου και θα πατάνε τα παιδιά μου.

    Συγχαρητήρια που αναδεικνύεται τετοια προβλήματα του τόπου μας με αυτόν τον τροπο.
    Συγχαρητήρια στον δημοτικό συμβουλο πρώτιστα και στον δημο έπειτα για την προσπάθεια αποφυγής της έξωσης ενος συνελληνα.
    ΕΝΟΣ ''ΔΙΚΟΥ'' ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κριμα για τον κυριο γιωρικα..αλλα ρε παιδια γιατι για ολα να φταινε οι 'ξενοι' ??? αυτοι πηραν τιν αποφαση να γινει η εξωση??? δε μπορω να καταλαβω το σκεπτικο ορισμενων για οτι γινεται στη χωρα να φταινε οι 'ξενοι' τις αποφασεις τις περνουν αλλοι τοσα χρονια και ειναι οι εξουσιαστες που ψηφιζει ο σοφος λαος και προερχεται απο ολα τα κοινοβουλευτικα κομματα... καλο θα ειναι να υπαρξει κινητοποιηση και αλλυλεγγυη προς την οικογενεια αυτη και να μην αφεθει στο ελεος. και κατι ασχετο,πριν καποια χρονια στο ζερβοχωρι το ιδιο εγινε με τους ρομα και εκει καποιοι ελληνες με μαυρα μπλουζακια ηταν υπερ στο να γκρεμιστουν καποια χαμοσπιτα. ετσι ειναι η ζωη δυστηχως οταν περνει φωτια το σπιτι του γειτονα και συ δεν κανεις κατι να το αποτρεψεις στο τελος 8α καει και το δικο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις παραγκες των ρομα τις γκρεμισαν 3 χωρια ολοκληρα εκεινο το βραδυ αν θες να μαθεις γιατι ειμουν εκει και τα ειδα.. και ειχε να κανει με σοβαρα θεματα εκληματητκοτητας των ρομα που παλι οι κυβερνοντες αδιαφορουσαν...δεν γινετε να βαζεις σε συγκρισει στην ελλααδα μεσα εναν ρομα που δεν λεω ειναι ανθρωπος και αυτος με εναν ελληνα τωρα πεταν στον δρομο εναν ελληνα καμια σχεση το ενα με το αλλο.....και ποιος μαλιστα?το κρατος..αρα σκατα στο κρατος...αρα ζητω το εθνος ζητω η ομονοια ελληνες ελευθερια η θανατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1453-1821 400 χρονια ΑΕΚοκρατια. γκολντεν εγκς το νου σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή