Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

9.300.000 ευρώ για την αποχέτευση Κοπανού, Επισκοπής, Αγγελοχωρίου και Πολυπλατάνου

Θέλοντας να είμαστε πιστοί στις υποσχέσεις μας και να αποδείξουμε ότι δουλεύουμε με σωστό προγραμματισμό και θέτοντας προτεραιότητα στα έργα υποδομής είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι σήμερα στις 07/02/2017 κατατέθηκε προς χρηματοδότηση έργο προϋπολογισμού 9.303.938,35  ευρώ.
 Η πρόσκληση στην οποία συμμετείχαμε είναι η με αρ. πρωτ. 238/18/01/2017 ,με κωδικό 041.6ii του φορέα 2040113-Ε.Υ.Δ.Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  στο πλαίσιο του Άξονα
Προτεραιότητας 14 (Διατήρηση και Προστασία του Περιβάλλοντος)
 Το έργο  έχει τίτλο
" Έργα αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων στους οικισμούς Κοπανού, Επισκοπής, Αγγελοχωρίου και Πολυπλατάνου του διευρυμένου Δήμου Νάουσας".
 Συγκεκριμένα αναφέρεται  στην κατασκευή του βιολογικού καθαρισμού στο  Δ.Δ. Χαρίεσσας και την κατασκευή των εξωτερικών δικτύων αποχέτευσης.
 Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φορείς της Περιφέρειας και ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα  για την άριστη συνεργασία μας και τον τοπικό βουλευτή Απόστολο Βεσυρόπουλο για την βοήθεια του στην υπερπήδηση γραφειοκρατικών εμποδίων τα οποία συντόμευσαν,  επιτάχυναν και εξασφάλισαν  την ολοκλήρωση της σύνταξης της πρότασης.


Παρθενόπουλος Ιωάννης
 
Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου