Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

O αλβανικός εθνικισμός εντός των Ενόπλων μας Δυνάμεων!

Έντονος ο προβληματισμός για αυτό τον επιδειχθέντα αλυτρωτισμό και τα οράματα της "Μεγάλης Αλβανίας" που εξέφρασαν με την συγκεκριμένη χειρονομία οι επτά νεοσύλλεκτοι, αλβανικής καταγωγής, στις Ένοπλες μας Δυνάμεις. Είναι προφανές ότι σε περίπτωση πολέμου τα όπλα τους δεν θα κατευθυνθούν ενάντια στα "αδέρφια" τους στην Τουρκία. Ας
στείλει λοιπόν η ηγεσία των Ενόπλων μας Δυνάμεων τους εν λόγω... "κυρίους" να υπηρετήσουν τα καρντάσια τους τα μεμέτια στα Μεχμετζίκ, αντί να τους σιτίσουν για κανά εννεάμηνο, τρέφοντας φίδι στον κόρφο της πατρίδας μας. Αυτονόητο είναι ήδη έπρεπε να τους αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια και να τους ζητηθεί να εγκαταλείψουν την χώρα μας, προς την "γη της επαγγελίας" τους, στο Ελμπασάν, τα Τίρανα ή την Άγκυρα! Αρκετά καταντήσαμε καρπαζοεισπράκτορες του κάθε εθνικισμού, αλβανικού, σκοπιανού ή τουρκικού!
Υ.Γ Να υπενθυμίσω σε αυτούς τους νεαρούς αληταράδες που ονειρεύονται "Τσαμουριές" ότι ο Ελληνικός Στρατός μεγαλούργησε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ της Βορείου Ηπείρου το 1940, σταματώντας ιταλικό και αλβανικό φασισμό στο Πόγραδετς, το Τεπελένι, στο 731 ύψωμα! Ας βγάλουν εδώ και τώρα το τιμημένο ελληνικό εθνόσημο και ας πάνε πίσω στην αλβανία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου