Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Ευθείες βολές της ΝΟΔΕ Ημαθίας στους..."άσωτους υιούς" της "γαλάζιας" παράταξης!

Μπαράζ...πυροβολικού με σκληρές εκφράσεις εξαπέλυσε η ΝΟΔΕ ΝΔ Ημαθίας με την ανακοίνωση της, στην οποία κάνει λόγο για ορισμένους "αυτογελιοποιήμενους" που...διαφημίζουν ότι έχουν το προβάδισμα ως υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του κόμματος στην περιφερειακή μας ενότητα, στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. "Όσοι δε, δεν γνωρίζουν τις κομματικές διαδικασίες ή έχουν άλλες "εμπειρίες", καλό θα είναι, ούτε να βιάζονται,
ούτε  να κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια" αναφέρει η ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος της κ. Παναγιώτης Παλπάνας, θέλοντας να δώσει τέλος στην πρόσφατη"φημολογία" που ξεπερνά κάθε όριο γραφικότητας! Είναι προφανές λοιπόν ότι όσοι..."άσωτοι υιοί" περιτρέχουν την Ημαθία, από χωρίον εις χωρίον, διαδίδοντας ότι είναι ο " όλοι οι άνθρωποι του προέδρου" θα βρουν απέναντι τους όχι μόνο τα κομματικά όργανα, αλλά και την εκλογική βάση της Νέας Δημοκρατίας, που τους έχει δει να υβρίζουν τόσο τον Κώστα Καραμανλή, όσο και τον Αντώνη Σαμαρά στο πρόσφατο παρελθόν! Με ενδιαφέρον αναμένουμε την συνέχεια, αν και οι...φήμες αναφέρουν ότι οι υποψήφιοι μνηστήρες της "γαλάζιας Πηνελόπης" αυξάνονται και πληθύνονται!
Υ.Γ Πέραν των άλλων οι...μνηστήρες να έμοιαζαν κομμάτι λιγουλάκι τον Ρέτφορντ και τον Χόφμαν στην ομώνυμη ταινία "όλοι οι άνθρωποι του προέδρου" πήγαινε και ερχόταν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου