Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Έκοψε την βασιλόπιτα του ο Λαογραφικός Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου

Σε γιορταστική ατμόσφαιρα και σε μια κατάμεστη αίθουσα, ο  Λαογραφικός Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου και Περιχώρων έκοψε τη βασιλόπιτά του για την καινούργια χρονιά, το Σάββατο 21/1/2017.
Τους καλεσμένους καλωσόρισε η πρόεδρος του συλλόγου κ. Βλαζάκη Μαρία και ο αντιπρόεδρος
κ. Αραμπατζής Αντώνης. Ο χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου κ. Τσιάρας Αχιλλέας αναφέρθηκε στην πορεία του Συλλόγου αλλά και στο έθιμο του δωδεκαημέρου «Ρουγκάτσια».
Στην εκδήλωση δόθηκαν αναμνηστικά στα παιδιά του συλλόγου που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις «Ρουγκάτσια 2016» αλλά και στον  κ. Ανάστο Θωμά, παλιό  ρουγκατσιάρη.
Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Χρυσόστομος και έκοψε ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης Κωνσταντίνος, τον οποίο και  ευχαριστούμε για την παρουσία του. Ευχαριστούμε επίσης τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Σοφιανίδη Γιώργο, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Παπαδόπουλο Βασίλη, το Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βέροιας και δημοτικό σύμβουλο κ. Κουλουριώτη Διονύση, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κ. Κεχαΐδη Χρυσοβαλάντη, τον πρώην Δήμαρχο και Νομάρχη κ. Βλαζάκη Ανδρέα ,τον πρώην δημ. σύμβουλο κ. Θεοδωρίδη και όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ευχαριστούμε επίσης τα μέλη μας για τα νόστιμα εδέσματα που ετοίμασαν για τον μπουφέ μας.
Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία, ειρήνη , αγάπη και πολλή μουσική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου