Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Η πίτα της "Αγίας Παρασκευής" Λευκαδίων

Το ΔΣ του Μ. Π. Σ. Αγία Παρασκευή Λευκαδίων θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους και όλες που παρευρέθηκαν στην Κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου χθες 28/01/2017 στα Κιούπια.
Πάνω από 100 άτομα ήρθαν στο κατάμεστο από
φίλους και χορευτές εστιατόριο δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ιδιαίτερα ζεστή και αναπάντεχα ευχάριστη.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο Βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ κ. Απόστολος Βεσσυρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Νάουσας κα. Χρύσα Πασχούλα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νάουσας Μάκης Ορδουλίδης, η Δημοτική Σύμβουλος κα. Δώρα Μπαλτατζίδου τοπικοί επιχειρηματίες υποστηρικτές του Συλλόγου μας αλλά και πλήθος κόσμου.
Μετά τον απολογισμό δράσεων του 2016 και του προγραμματισμού 2017 από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γρηγόρη Γκότση έγινε η κοπή για τα τμήματα του συλλόγου αλλά και του ΔΣ. Από το μικρό και μεσαίο τμήμα το φλουρί έτυχε η Μαριάννα Γκότση και από το τμήμα επιδείξεων ο Νίκος Δίγκας. Όσο για το ΔΣ, ο τυχερός που βρήκε το φλουρί ήταν ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Δημητρούσης. Ευχόμαστε να είναι πάντα τυχεροί!
Μετά την κοπή ακολούθησε γλέντι με την ορχήστρα του Δημήτρη Ψαθά από τη Νάουσα και του Χρηστάκη οι οποίοι απογείωσαν το γλέντι και έγινε το αδιαχώρητο. Το εστιατόριο και το προσωπικό, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, ανταποκρίθηκε στην πρόκληση άμεσα και όλοι εξυπηρετήθηκαν απολαμβάνοντας εύγευστους μεζέδες και άφθονο κρασί. Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.
Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του συλλόγου για την τιμή που μας έκαναν. Σας περιμένουμε τώρα να γλεντήσουμε όλοι μαζί στον Ετήσιο Αποκριάτικο Χορό του Συλλόγου την Τσικνοπέμπτη 16/02/2017 στον Παρθενώνα Ειρηνούπολης με τους ήχους της ορχήστρας του Χρηστάκη!
Το Δ/Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου