Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Όταν το 20% των αγροτών λαμβάνουν το 80% των κοινοτικών ενισχύσεων!

Στο 20% των αγροτών που λαμβάνουν το 80% των κοινοτικών ενισχύσεων  αναφέρθηκε στην ομιλία του, στο αγροτικό συλλαλητήριο της Βέροιας, ο πρόεδρος της «Πρωτοβουλίας Αγροτών» Θοδωρής Παπακωνσταντίνου. Προφανώς λοιπόν τα προβλήματα των  δενδροκαλλιεργητών της Ημαθίας και της
Πέλλας, δεν είναι κοινά με τους «αγροτοπατέρες» του κάμπου της Λάρισας και της Καρδίτσας, όπως, καλή ώρα, ο Βαγγέλης Μπούτας.  Οι παραγωγοί μας , όχι μόνο δεν λαμβάνουν καμιά κοινοτική ενίσχυση, αλλά αντιθέτως καταστρέφονται από το εμπάργκο της Ε.Ε στη Ρωσία και τα αντίμετρα που έλαβε ο Βλαδίμηρος Πούτιν. Ναι στην διεκδίκηση κοινών στόχων, όπως είναι η άγρια και ληστρική επιδρομή στην φορολογία και την ασφάλιση των αγροτών(σ.σ φυσικά το να ζητείται αφορολόγητο των 45.000 ευρώ μόνο ως αποκριάτικο αστείο το εκλαμβάνω, χωρίς μάλιστα να έχει ανοίξει το…Τριώδιο), όχι όμως στους «θεατρινισμούς» της καθόδου στην Αθήνα 10 τρακτέρ του κ. Μπούτα, όπως συνέβη πέρσι τέτοιο καιρό. Και φυσικά όχι στο κλείσιμο των δρόμων. Αν θέλουν οι αγρότες ΕΝΩΜΕΝΟΙ να επιλύσουν ΟΛΑ τα προβλήματα τους ας κατέβουν στην Αθήνα, μαζί με τις οικογένειες τους. Ας γίνει ένα συλλαλητήριο ενός εκατομμυρίου στο Σύνταγμα. Με… σουβλάκια, ρακιά και ταλαιπωρημένες τις μικρομεσαίες κοινωνικές τάξεις, απλά και μόνο κάνουμε «κομματικές» γυμναστικές επιδείξεις!
Υ.Γ Εξαιρετικά θετική η πρόταση του προέδρου των αγροτών της Νάουσας κ.Αντωνιάδη για την ίδρυση (άτυπης έστω) ομοσπονδίας δενδροκαλλιεργητών στη χώρα μας. Φτάνει πια η Ημαθία να στηρίζει τους παχυλά επιδοτούμενους Λάρισας, Φαρσάλων και περιχώρων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου