Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Βαγγέλης Ντίσιος μετά το άτυχο 0-2 της Νάουσας με το Παραλίμνι: Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια με περισσότερο ζήλο

Μετά τον αγώνα Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ, οι προπονητές και ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:
Οι δηλώσεις των προπονητών:
Παύλος Δημητρίου (Απόλλων Παραλιμνίου): «Ευχαριστούμε τη Νάουσα για τη φιλοξενία και εμείς θα ανταποδώσουμε στην έδρα μας. Σήμερα μπήκαμε από την αρχή καλά στο παιχνίδι, ξέροντας ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Οι παίκτες και των δύο ομάδων παίξανε, τρέξανε, πιέσανε σε έναν πολύ βαρύ και δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Είχε ποιότητα το παιχνίδι σε κάποιες
στιγμές ακόμα και σε αυτό τον άσχημο αγωνιστικό χώρο. Θα έλεγα να μην μείνουμε στο αποτέλεσμα. Εμείς κερδίσαμε, αλλά πιστεύω ότι και η Νάουσα έχει να κερδίσει από αυτό το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί κάνουν μία συντονισμένη προσπάθεια εδώ και καιρό και έχουν έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό εδώ και δύο μήνες, και αυτό δεν είναι εύκολο. Εύχομαι στη Νάουσα καλή συνέχεια στα παιδιά και στον κόουτς και υγεία σε όλους.

Βαγγέλης Ντίσιος (Φ.Α.Σ. Νάουσα): «Την ομάδα του Παραλιμνίου τη συναντήσαμε την αγωνιστική περίοδο για δεύτερη φορά. Παίξαμε στον αγώνα του κυπέλλου, σε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι που είχε γίνει, όπως επίσης καλό παιχνίδι ήταν και το σημερινό. Στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα του Παραλιμνίου ξεκίνησε καλύτερα και ευτύχησε να πετύχει δύο τέρματα. Έχω την αίσθηση, δεν είμαι όμως βέβαιος, ότι στο δεύτερο τέρμα υπάρχει οφσάιντ, χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία για την ήττα. Έπρεπε να διαχειριστούμε ένα σκορ 0-2 και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε εντελώς αλλαγμένοι. Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες, είχαμε τον έλεγχο, κάναμε τις καταστάσεις. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία έγινε ακόμα πιο συμπαγής αμυντικά σε σύγκριση με τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος και έχει δεχθεί μόνο 10 τέρματα μέχρι τώρα. Ελπίζαμε ότι θα μπορούσαμε να διασπάσουμε την πολύ καλή αμυντική  της οργάνωση με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε από τα πλάγια και από τον άξονα και να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Δεν το καταφέραμε αν και δημιουργήσαμε και πάλι πολλές ευκαιρίες, όπως και σε άλλα παιχνίδια και σε παιχνίδια που έχουμε παίξει εδώ στην έδρα μας. Η ουσία είναι ότι φεύγουμε σήμερα έχοντας κάνει την προσπάθεια, αλλά μην παίρνοντας τίποτα από το παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε με ακόμα περισσότερο ζήλο, με ακόμα περισσότερη προσπάθεια, να μην σταματήσουμε και να προσπαθούμε να κάνουμε ολοένα καλύτερη την παρουσία μας, αλλά και να παίρνουμε τα αποτελέσματα τα οποία αξίζουμε. Και αυτό λέμε στα παιδιά, να παίρνουμε αυτό που αξίζουμε, γιατί νομίζω ότι δεν παίρνουμε αυτό που αξίζουμε. Να προσπαθήσουμε και να δουλέψουμε περισσότερο. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παραλιμνίου, συγχαρητήρια και στον κόουτς, έχει δώσει περισσότερη ταυτότητα στην ομάδα από αυτήν που είχε. Μας μένει ένα γύρος ακόμα και ελπίζω στο τελευταίο αγώνα στο Παραλίμνιο, πάλι οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων να απολαύσουν ένα καλό παιχνίδι».

Οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών:

Στέργιος Τοτολίδης (Απόλλων Παραλιμνίου): «Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Είδαμε ότι το γήπεδο ήταν πολύ βαρύ και αυτό έκανε ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή μας. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα, μας βοήθησαν και τα δύο γκολ που πετύχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την μπάλα, γιατί η Νάουσα είναι καλή ομάδα και προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, δεν το κατάφερε και τελικά νικήσαμε».
.
Νίκος Παντζαρτζίδης (Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ): «Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα και είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα πιστεύω, αλλά ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να είναι και αυτό δυσκόλεψε τις προσπάθειές μας. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες όπως είπε και ο Κόουτς, και αδικούμε τους εαυτούς μας γιατί παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, ίσως είμαστε άτυχοι, αλλά αυτό πρέπει να το ψάξουμε».    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου