Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Με το διεθνές βραβείο των Hyatt Community Grants τιμήθηκε η "Πρωτοβουλία για το Παιδί"

Η "Πρωτοβουλία για το Παιδί "τιμήθηκε με το διεθνές βραβείο των Hyatt Community Grants ως μόνη ελληνική Οργάνωση, μεταξύ 25 από όλο τον κόσμο. Σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:


Θεσσαλονίκη 16 Δεκεμβρίου 2016
 Ως μέρος του «HyattCommunityGrants», του φιλανθρωπικού προγράμματος της Hyatt που εξουσιοδοτεί τους συνεργάτες της να προωθούν  τις φιλανθρωπικές δωρεές, το Hyatt Regency Thessaloniki ανακοίνωσε σήμερα ότι χορήγησε στη «Πρωτοβουλία για το Παιδί» το ποσό των $12,000 με σκοπό την προαγωγή των προσπαθειών οργάνωσης.
Το Πρόγραμμα «HyattCommunityGrants», που βρίσκεται στον 9ο χρόνο λειτουργείας του, ενθαρρύνει τα ξενοδοχεία ανά τον κόσμο, όχι μόνο να αναγνωρίζουν τους τοπικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που παράγουν έργο αλλά και να τους προτείνουν ως υποψήφιους αποδέκτες για επιχορήγηση δωρεάς. Το πρόγραμμα αυτό, στηρίζεται στη βασική πεποίθηση της Hyatt ότι κανένας δεν κατανοεί καλύτερα τα πιο επιφορτισμένα ζητήματα – αλλά και τις λύσεις αυτών- μιας τοπικής κοινωνίας, από τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται μέσα σε αυτήν. Από το 2008, οι συνεργάτες των ξενοδοχείων της Hyatt έχουν βοηθήσει να διοχετευτούν περισσότερα από 2,4 εκατομμύρια δολάρια σε 199 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, σε 44 χώρες σε όλον τον κόσμο. 
«Είναι τιμή μας να υποστηρίζουμε την  «Πρωτοβουλία για το Παιδί» και την πολύτιμη συνεισφορά της στην κοινότητά μας» δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Rufat Babayev. «Τα μέλη της κοινότητάς μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την οικογένεια της Hyatt. Η σχέση μας με την «Πρωτοβουλία για το Παιδί» μας έδωσε τη δυνατότητα να δούμε πρώτοι και να αξιολογήσουμε τον τρόπο που το έργο της, προωθεί την ευημερία της πόλης μας. 
Όλοι οι μη κερδοσκοπικοί φορείς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα πρέπει να έχουν σημαντική τοπική παρουσία και να υποστηρίζουν τους τέσσερις φιλανθρωπικούς άξονες της Hyatt: Περιβαλλοντική Βιωσιμότητα, Εκπαίδευση και Επαγγελματική Ετοιμότητα, Οικονομική Ανάπτυξη και Επένδυση ή Υγεία και Ευεξία.
«Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς, η αποδοχή αυτής της επιχορήγησης και είμαστε ευγνώμονες που το Hyatt Regency Thessaloniki πρότεινε τον Οργανισμό μας ως αποδέκτη αυτής της γενναιόδωρης δωρεάς», δήλωσε ο κος Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος από την  «Πρωτοβουλία για το Παιδί», ο οποίος πρόσθεσε ότι «το προϊόν της δωρεάς θα διατεθεί –όπως έχει συμφωνηθεί στο πρόγραμμα συμμετοχής- στη διαμόρφωση της νέας μεγάλης αυλής του Παραρτήματος του Σπιτιού της Βεργίνας και με αυτόν τον τρόπο είμαστε σίγουροι ότι αυτή η δωρεά θα συνεισφέρει αποτελεσματικά στην υλοποίηση των στόχων μας».
Η χρηματοδότηση του προγράμματος «HyattCommunityGrants», παρέχεται από την Hyatt.
Το Hyatt Regency Thessaloniki, θα είναι ένα από τα 26 ξενοδοχεία της Hyatt ανά τον κόσμο, που θα πραγματοποιήσουν δωρεές συνολικού ύψους 350.000 δολαρίων σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς στις τοπικές τους κοινωνίες το 2016.
«Στη Hyatt πιστεύουμε ότι για να εκπληρώσουμε τον σκοπό μας πρέπει να καταλάβουμε τις ανάγκες των άλλων. Αυτός είναι και πυρήνας του προγράμματος «Hyatt Community Grants», γιατί κανένας δεν είναι πιο κατάλληλος να αναγνωρίσει τις ανάγκες των κοινοτήτων από τους συνεργάτες μας που ζουν και δουλεύουν μέσα σε αυτήν» δήλωσε η Brigitta Witt, Παγκόσμια επικεφαλής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Hyatt. «Το Hyatt Community Grants» τοποθετεί τους τοπικούς συνεργάτες στη θέση του οδηγού, με σκοπό να διοχετεύουν την υποστήριξη που απαιτείται, έτσι ώστε οι οργανισμοί να προσφέρουν λύσεις στις μοναδικές ανάγκες των κοινοτήτων τους. 
Δίνουμε Πίσω #InAHyattWorld
Ξεκινώντας από τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου και μέσω του #GivingTursday, η Hyatt και οι συνεργάτες της παγκοσμίως θα χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα για να τιμήσουν τους αποδέκτες του «HyattCommunityGrants» και τον τρόπο που αυτοί δίνουν πίσω στις κοινότητές τους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους αποδέκτες του «Hyatt Community Grants», επισκεφθείτε το http://www.hyattcommunitygrants.com.
Ό όρος “Hyatt” χρησιμοποιείται στον παρόν δελτίο τύπου χάριν συντομίας και αναφέρεται στη HyattHotelsCorporation ή/και σε μια ή περισσότερες θυγατρικές της εταιρείες.

Σχετικά με το Hyatt Community Grants
Το πρόγραμμα «Hyatt Community Grants» αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της παγκόσμιας πλατφόρμας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Hyatt – το HyattThrive. Μέσω του «Hyatt Community Grants», η Hyatt ενδυναμώνει τους τοπικούς κοινωνικούς δεσμούς της, ενθαρρύνοντας τους συνεργάτες της να ενεργούν ως τοπικοί φιλάνθρωποι. Το πρόγραμμα «Hyatt Community Grants» λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος μεταξύ ομάδων συνεργατών, ενισχύοντας έτσι την υποστήριξη της ευμάριας και της ευημερίας των κοινοτήτων τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Hyatt Thrive, επισκεφθείτε το http://thrive.hyatt.com.

Σχετικά με το #GivingTuesday
Το #GivingTuesday, στις 29 Νοεμβρίου 2016, ακολουθεί τα ευρέως αναγνωρισμένα εμπορικά γεγονότα BlackFriday και CyberMonday, και ξεκινάει την εορταστική περίοδο με μια παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στη φιλανθρωπία, συνδυάζοντας τη δύναμη των κοινωνικών δικτύων και τη γενναιοδωρία των ανθρώπων σε όλον τον κόσμο, με σκοπό να φέρει πραγματική αλλαγή στις τοπικές κοινωνίες.  Φέτος, στην 5η της χρονιά, η #GivingTuesday, αποτελεί πλέον ένα παγκόσμιο κίνημα που γιορτάζει τη δύναμη της προσφοράς σε όλες της τις μορφές.
Αυτή η προσπάθεια ενισχύεται από τη συλλογική δύναμη ενός μοναδικού κράματος συνεργατών – φιλανθρωπικές οργανώσεις, οικογένειες, επιχειρήσεις και μεμονωμένα άτομα – και στοχεύει στην αλλαγή του τρόπου που οι άνθρωποι σκέφτονται, συζητάνε και συμμετέχουν στην περίοδο των εορτών και των δώρων. Η #GivingTuesday εμπνέει τους ανθρώπους να λάβουν συλλογική δράση για να βελτιώσουν τις τοπικές τους κοινότητες, να «δώσουν πίσω» καλύτερα και πιο έξυπνα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς που τιμούν και να βοηθήσουν έτσι στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε www.givingtuesday.org. 


Hyatt Regency Thessaloniki


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου