Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΚΕΠΚΑ Νάουσας: Η απόλαυση του οίνου πρέπει να είναι προσιτή σε όλους

Στην δύσκολη εποχή που διανύουμε, ο καταναλωτής πέφτει συχνά θύμα της "εύκολης" επιλογής, παραμερίζοντας την ποιότητα, την γνησιότητα των τοπικών προϊόντων και την προσπάθεια ανάπτυξης της εγχώριας αγοράς.
Στις 9,10 & 11 Δεκεμβρίου, παρακολουθήσαμε, ως ΚΕΠΚΑ, το τριήμερο εκδηλώσεων με τίτλο
‘Νάουσα - Πόλη του Οίνου’ και σταθήκαμε με προσοχή στο συλλογικό αυτό εγχείρημα, που στόχο έχει την εγχώρια αλλά και διεθνή ανάδειξη των πιστοποιημένων οίνων της πόλης μας.
Η περιοχή μας έχει ανάγκη από εξωστρεφή δράση & προώθηση των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων, ένα από τα οποία είναι το παγκοσμίου φήμης Ξινόμαυρο κρασί της.
Παρόμοιες συλλογικές δράσεις θα επικροτούνται και θα στηρίζονται απο εμάς, γιατί έχουμε όλοι μας ανάγκη από προσπάθειες που δίνουν ώθηση στα ποιοτικά προϊόντα του τόπου μας!

Επειδή, όμως, πιστεύουμε σθεναρά πως η απόλαυση του οίνου πρέπει να είναι προσιτή σε όλους, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή στους Οινοποιούς, για έλεγχο τις τελικής τιμής φιάλης στους χώρους εστίασης. Με αυτόν τον τρόπο, θα φέρουμε κοντύτερα τον καταναλωτή στην κατανάλωση σφραγισμένων πιστοποιημένων προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου