Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Δηλώσεις Ντίσιου και Διγκόζη μετά το ματς Καβάλας-Νάουσας

Μετά τη λήξη του αγώνα Καβάλα Α.Ο.-Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ, οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις

Βαγγέλης Ντίσιος (Φ.Α.Σ. Νάουσα): «Να ευχηθώ χρόνια πολλά, καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, να ευχαριστήσω πάρα πολύ την ομάδα του Α.Ο. Καβάλας για τη φιλοξενία και να ευχηθώ τα καλύτερα, γιατί σίγουρα της αξίζουν τα καλύτερα. Είναι μία πολύ καλή νίκη αυτή που κάναμε σήμερα στην Καβάλα. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε τρία τέρματα και οφείλω να ομολογήσω ότι στα προηγούμενα
παιχνίδια η τύχη δεν ήταν γενναιόδωρη με εμάς, όπως ήταν σήμερα. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας για την προσπάθεια που κάνανε σήμερα. Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο με σεβασμό, με πάθος, χωρίς φόβο όμως, έναν μεγάλο αντίπαλο. Εμείς ξεκινήσαμε από το καλοκαίρι μια μεγάλη προσπάθεια και οι ομάδες χτίζονται το καλοκαίρι. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις τι θέλεις να κάνεις, που μπορείς να φτάσεις και πως μπορείς να το πετύχεις. Προσπαθούμε κάθε μέρα με τα παιδιά, με τους συνεργάτες να δίνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να μπορέσει αυτή η ομάδα, ο Φ.Α.Σ. Νάουσα, να βρει τα πατήματά του. Τα παιδιά ανταποκρίνονται πάρα πολύ καλά μέχρι στιγμής και ελπίζω να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Και πάλι να ευχηθώ καλές γιορτές, επιτυχίες στον Α.Ο. Καβάλας, και σίγουρα η θέση της δεν είναι εδώ (γ’ εθνική), όπως και πιστεύω και η θέση της ομάδας μας».
Άγγελος Διγκόζης (Καβάλα Α.Ο.): « Είναι μία πολύ κακή ήττα, μία σκληρή ήττα για μας. Νομίζω ότι βάση της εικόνας του παιχνιδιού, ένα παιχνίδι που έπρεπε να είναι 2-0 δυστυχώς, τελείωσε 0-3. Όταν δεν μπορούμε να βάλουμε εμείς γκολ με μία στατική φάση ο αντίπαλος βρίσκει το στόχο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά. Όπως η ομάδα η δική έτσι και η Νάουσα είναι μεγάλες ομάδες. Πρέπει να δούμε τι λάθη έχουν γίνει, να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε όσα μπορούμε, τουλάχιστον να τελειώσει το πρωτάθλημα με ψηλά το κεφάλι και όχι με τέτοιες ήττες. Δυστυχώς, στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο πολύ μεγάλο και η τύχη. Σήμερα εμείς δεν την είχαμε την τύχη. Νομίζω ότι από το πρώτο δευτερόλεπτο που μπήκαμε είχαμε την υπεροχή, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, δυστυχώς όμως μείναμε πίσω στο σκορ. Προσπαθήσαμε με τις αλλαγές να βάλουμε ένα γκολ ούτως ώστε να έχουμε πιθανότητες για κάτι καλύτερο. Δεν το καταφέραμε και ήρθε δυστυχώς αυτή η πολύ σκληρή ήττα για μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο έχει λύπες, έχει και χαρές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου