Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Στο Δίον με τον ΓΑΣ Βαφύρας ο Ζαφειράκης στο μπάσκετ

Η 10η  αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΜ διεξάγεται αυτό το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και η ομάδα μας ταξιδεύει στο Δίον Κατερίνης όπου θα αντιμετωπίσει στις 18:00 την ομάδα του ΓΑΣ Βαφύρας η οποία βρίσκεται στη τελευταία θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς. Η ομάδα μας μετά τη νίκη επί του ΓΑΣ Έδεσσας ανέβηκε στην 7η θέση και με 13 βαθμούς
βρίσκεται μόλις ένα βαθμό μακριά από την πρώτη τετράδα. Η ομάδα μας θέλει να εκμεταλλευτεί το σχετικά ευνοϊκό πρόγραμμα της ως το τέλος του πρώτου γύρου ώστε να ανέβει πιο ψηλά στη βαθμολογία.
Το εφηβικό τμήμα του Ζαφειράκη αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα του Πανεδεσσαικού την οποία και κέρδισε με το εντυπωσιακό 29-83. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική καθώς η διαφορά δυναμικότητας ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Με τη νίκη αυτή οι έφηβοι διατήρησαν το αήττητο στο πρωτάθλημα (4 νίκες σε 4 ματς). Επόμενος αγώνας είναι τη Κυριακή 11 Δεκεμβρίου εντός έδρας  στις 12:00 με την ομάδα του ΑΟΚ Βέροιας.
Το παιδικό γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών με σκορ 62-52. Η ομάδα μας πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, έχανε με 21 πόντους στο ημίχρονο και αν έκανε αρκετή προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα. Επόμενος αγώνας τη Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 10:00 στο κλειστό της πόλης μας όπου θα υποδεχτεί την ομάδα του Άθλου Αλεξάνδρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου