Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΦΑΣ Νάουσα. Θετικά μηνύματα από το ισόπαλο παιχνίδι με τον Αιγινιακό

Με τον φιλικό αγώνα, ο οποίος έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο δημοτικό στάδιο Νάουσας με την ομάδα του Αιγινιακού, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ, που έχει μπει στο τελικό στάδιο της, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο φιλικός αγώνας με την ομάδα του Αιγινιακού που αγωνίζεται στη Β’ Εθνική (Football leαgue), ήταν ένα δυνατό τεστ για τη ΝΑΟΥΣΑ. Ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Ντίσιος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πολλούς παίκτες και να δει κρίσιμα αγωνιστικά στοιχεία της νέας ομάδας που δημιουργείται μετά και την προσθήκη των 12 νεοαποκτηθέντων παικτών. Στον αγώνα που έληξε με
σκορ 2-2, η εμφάνιση της ΝΑΟΥΣΑΣ κατά διαστήματα ήταν καλή, κερδίζοντας το χειροκρότημα των θεατών που παρακολούθησαν το παιχνίδι. Αξίζει να τονιστεί ότι παρά το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα αντέδρασε στην επανάληψη, έβγαλε μαχητικότητα με καλή κυκλοφορία της μπάλας, και έφτασε στην ισοφάριση με τα γκολ που πέτυχαν οι Καπετάνος (65΄) και Νίκου (67΄).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: ΦΑΣ Νάουσα :Κοντογουλίδης, Αγγελίδης, Τούφας, Μπρέγκου, Μουσικάκης, Κωτσόπουλος, Νύρλας, Λαμπριανίδης, Μουρίκι, Καπετάνος, Περυφανόπουλος. Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Βλαχοδήμος Ζ., Δίντσης, Γρηγοριάδης, Κασμερίδης, Ντινόπουλος, Τασιώνας, Χατζόπουλος, Μπιγκάνος, Νίκου.
Αιγινιακός : Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Ράντκο, Πατράλης, Μπόγκι, Ζγκούρι, Γκούρτσας, Γκατζολάρι, Ζούρκος. Αγωνίστηκαν ακόμη και οι: Καραγκιόζης, Σπηλιώτης, Μπατάεφ, Φερίτ, Κιζιρίδης, Δερμιτζόγλου, Τοπαλίδης, Παντελίδης, Πασαλίδης, Φασίδης, Καρακώστας.

Θετικά, είναι λοιπόν τα πρώτα μηνύματα για το μέλλον της ΝΑΟΥΣΑΣ. Με σταθερά βήματα και με τη συστηματική δουλεία που γίνεται από τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο, άμεσος στόχος είναι να μπουν οι βάσεις για μια καλή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Τα επόμενα φιλικά παιχνίδια είναι με την ομάδα του Εορδαϊκού την Κυριακή 28/8 στην Πτολεμαΐδα και με τον Α.Ο. Καρδίας στο δημοτικό στάδιο Νάουσας την Τετάρτη 31/8 και ώρα 6:00μ.μ.




















































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου