Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Με την υποστήριξη της ΠΕ Ημαθίας η Google «ταξιδεύει» , σήμερα Δευτέρα, στις στη Βέροια

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, στα πλαίσια των δράσεων προβολής και προώθησης των τοπικών επιχειρήσεων της Ημαθίας και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα, υποστηρίζει το πρόγραμμα Grow Greek Tourism Online.

Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί πρωτοβουλία της
 Google, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ και το ΣΕΤΕ, με στόχο να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες των επαγγελματιών τουρισμού και των τοπικών επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα για μια επιτυχημένη παρουσία στο διαδίκτυο.

Οι Online Advisors της Google ταξιδεύουν στη Βέροια προκειμένου να εξηγήσουν στους επαγγελματίες τα οφέλη του διαδικτύου και να τους εκπαιδεύσουν στη χρήση διαδικτυακών εργαλείων μέσω εξατομικευμένων εκπαιδεύσεων και ομαδικών σεμιναρίων.

Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια δωρεάν σεμινάριο διάρκειας 1 - 1,5 ώρας τη Δευτέρα 27/6, από τις 18.30 έως τις 20.00, στο Επιμελητήριο Ημαθίας.

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο ομαδικό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί δωρεάν από τους Online Advisors μπορούν να εγγραφούν πατώντας   https://events.withgoogle.com/grow-greek-tourism-online-workshops/
Για την περαιτέρω διεύρυνση της πρωτοβουλίας, η Google δημιούργησε μια νέα πλατφόρμα διαδικτυακής εκπαίδευσης για τον τουρισμό. Μέσα από ένα μεγάλο εύρος θεματολογίας, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε όλα όσα χρειάζονται, από το πώς να βελτιώσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο μέχρι να υιοθετήσουν βέλτιστες πρακτικές ψηφιακού μάρκετινγκ. Οι χρήστες μπορούν επιπλέον να επιλέξουν ένα προσαρμοσμένο πλάνο εκμάθησης και να λάβουν, με την ολοκλήρωση του, πιστοποιητικό παρακολούθησης με την υπογραφή της πρωτοβουλίας GGTO και του ΙΑΒ Europe (Interactive Advertising Bureau).
Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας
Κώστας Καλαϊτζίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου