Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Τα γεγονότα του Μαρτίου του 1987 μας δείχνουν την μοναδική διέξοδο της πατρίδας μας στον παγκόσμιο γεωστρατηγικό και οικονομικό χάρτη

Τον Μάρτιο του 1987 η χώρα μας πέρασε την μεγαλύτερη κρίση μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974. Μια κρίση που την βίωσα ως επίστρατος στο Πολύκαστρο, 13 μήνες μετά από την απόλυση μου από το Πυροβολικό. Η τουρκική προκλητικότητα με την έξοδο του "Σισμίκ" στο Αιγαίο αντιμετωπίστηκε επιτυχώς από την κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος έκλεισε τις αμερικανικές βάσεις, ενεργοποίησε το σύμφωνο φιλίας με την Βουλγαρία του Ζίβκοφ, με αποτέλεσμα οι τούρκοι να βάλουν την ουρά στα σκέλια, την οποία είχαν σηκώσει φυσικά με τις "ευλογίες" των δυτικών. Η κρίση αυτή δεν μας δίδαξε τίποτε προφανώς, αφού το 1996 ο Σημίτης σύρθηκε σε συνθηκολόγηση από τους αμερικανούς στα Ίμια δημιουργώντας τετελεσμένα, παρέδωσε τον Οτσαλάν στην Κένυα και υπέγραψε, μέσω του Πάγκαλου, την προδοτική συμφωνία της Μαδρίτης, που αναγνώριζε το "ζωτικό χωρικό συμφέρον" της τουρκίας στο Αιγαίο. Μια αιματοβαμμένη συμφωνία στα σώματα των τριών Ελλήνων αξιωματικών του ελικοπτέρου που κατέρριψαν στα Ίμια οι τούρκοι καταδρομείς. Ακολούθησε η ημιτελής προσπάθεια απεξάρτησης της χώρας από τους δυτικούς μέσω του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος, μετά τα γνωστά γεγονότα και τις απειλές που δέχθηκε για την οικογένεια του αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, αφήνοντας την χώρα στα μνημόνια του αφελούς ΓΑΠ, του Παπαδήμου, του Σαμαρά και τώρα του Τσίπρα. Μια σειρά μνημονιακών κυβερνήσεων που είναι καθαρώς υποταγμένες, άλλες στον αμερικανικό παράγοντα και άλλες στον γερμανικό, εξαθλιώνοντας οικονομικά και εθνικά τους Έλληνες. Η...εν αναμονή κυβέρνηση Μητσοτάκη, προφανώς και θα εξυπηρετήσει τον γερμανικό παράγοντα. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η άνοδος του στην προεδρία της ΝΔ, αφού την υποψηφιότητα του στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις όλες οι δυτικές πρεσβείες, ενώ ο Καραμανλής αφελώς σκεπτόμενος, αντί να στηρίξει τον Τζιτζικώστα που είχε πρόσβαση, μέσω Ιβάν Σαββίδη, στην Ρωσία, έδωσε γη και ύδωρ στους κουτσαβακισμούς του Μειμαράκη! Παρά τα όσα διαδίδουν, κάνοντας πλύση εγκεφάλου τα εγχώρια μέσα μαζικής διαπλοκής της χώρας λύση υπάρχει και είναι η μοναδική διέξοδος για το έθνος μας στην παγκόσμια γεωστρατηγική και οικονομική σκακιέρα. Ο Έλληνας πρωθυπουργός αύριο πρωί αποστέλλει μήνυμα σε ΔΝΤ, ΕΕ και κυρίως σε ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, τονίζοντας ότι αν συνεχιστεί αυτός ο οικονομικός εκβιασμός που εξαθλιώνει τους Έλληνες και κυρίως εκμηδενίζει την εθνική αμυντική μας αποτρεπτική ικανότητα έναντι της τουρκίας, την Τετάρτη το πρωί θα υπογράψει σύμφωνο φιλίας και βοήθειας με την Ρωσική Ομοσπονδία, αποχωρώντας από την Ατλαντική Συμμαχία, απομακρύνοντας την Νατοική βάση της Σούδας και παραχωρώντας την προς την Ρωσία, δίνοντας παράλληλα και αρκετές άλλες ναυτικές βάσεις σε Ρωσία και Κίνα, με τις οποίες υπογράφει άμεσα οικονομική συνεργασία. Προφανώς το σενάριο φαίνεται εξωπραγματικό για τους "λογικούς" που μας κυβερνούν. Κλείνω με μια επισήμανση. Αν αυτοί οι "λογικοί" ήταν στο τιμόνι της χώρας στις 28 Οκτωβρίου του 1940, οι Ιταλοί την επομένη θα έπιναν τον καφέ τους στο Κολωνάκι.
Υ.Γ Μπορεί να περνά στα ψιλά της μνημονιακής ενημέρωσης, αλλά οι "φίλοι" μας οι αμερικανοί πιέζουν τον..."αριστερό" Τσίπρα να μην δώσει συχνότητα στον Ιβάν Σαββίδη, φοβούμενοι προφανώς ότι θα σπάσει η γκεμπελική μιντιακή προπαγάνδα που επί χρόνια κάνει πλύση εγκεφάλου στους Έλληνες!
Θόδωρος Ελευθεριάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου