Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Και νέα παραβατική συμπεριφορά, αυτή τη φορά στο Νοσοκομείο Νάουσας, μετά τον ξυλοδαρμό γιατρού και νοσηλευτή στη Βέροια!

Και νέα παραβατική συμπεριφορά, η οποία αναδεικνύει την "γύμνια" των Νοσοκομειακών μας Ιδρυμάτων, στην ασφάλεια γιατρών, νοσηλευτών, προσωπικού και κυρίως ασθενών, έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου, λίγες ώρες μετά τον ξυλοδαρμό γιατρού και νοσηλευτή από ασθενή που βρισκόταν σε αμόκ, στο Νοσοκομείο της Βέροιας. Στο Νοσοκομείο της Νάουσας συνελήφθη 38χρονη σεσημασμένη για μικροκλοπές, η οποία
αφαίρεσε μικροαντικείμενα. Το ζήτημα δεν είναι το μέγεθος του αδικήματος, αλλά η έλλειψη υπηρεσιών ασφαλείας. Στη Βέροια πολλοί γιατροί ιδιαίτερα ευπαθών κλινικών, όπως η νευρολογική, κλειδαμπαρώνονται στα γραφεία τους, κατά την διάρκεια των εφημεριών τους, γιατί τα περιστατικά είναι πάμπολλα, άσχετα αν δεν παίρνουν δημοσιότητα. Οφείλει άμεσα η βουλευτική κυβερνητική τρόικα της Ημαθίας να πιέσει τον υπουργό υγείας ώστε να υπογραφεί σύμβαση με εταιρεία security που θα αναλάβει την φύλαξη των Νοσοκομείων Βέροιας και Νάουσας. Χθες στη Βέροια καταστράφηκε από τη μανία του νοσηλευόμενου ένα σημαντικό μηχάνημα αξίας χιλιάδων ευρώ. Η κατάσταση είναι στο απροχώρητο και αν συνεχιστεί θα φτάσουμε στο απροχώρητο.
Θόδωρος Ελευθεριάδης
Υ.Γ Η φωτογραφία είναι από το κατεστραμμένο μηχάνημα στα "επείγοντα" της Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου