Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Όταν ο πρώτος πολίτης της Ελλάδας παραβιάζει ασύστολα το νόμο, δεν υπάρχει σωτηρία για τον τόπο!

Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα παγκοσμίως, όπου οι πολίτες της με πρώτο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, παραβιάζουν ασύστολα την απαγόρευση καπνίσματος σε δημόσιο χώρο. Αν  αυτό συνέβαινε στις ΗΠΑ, ο Μπάρακ Ομπάμα θα είχε παραιτηθεί, αφού το κάπνισμα απαγορεύεται ακόμη και στις πλατείες! Την ίδια στιγμή που ο κ.Παυλόπουλος απολαμβάνει, όπως φαίνεται στη φωτογραφία μας, το πουράκι του στην Λέσχη Αξιωματικών Θεσσαλονίκης, στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, δίνοντας αρνητικό
παράδειγμα, όχι μόνο στους Έλληνες, αλλά και σε όλους τους ομολόγους του παγκόσμια, ο καρκίνος και οι αρρώστιες που προέρχονται από το κάπνισμα στη χώρα μας κυριολεκτικά θερίζουν! Στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών του περασμένου Σαββάτου, με...περηφάνια οι αρχηγοί και ο κ.Παυλόπουλος, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των media, ήπιαν γκρέιπ φρουτ και ...ντουμάνιασαν! Φυσικά ποινή δεν υπάρχει για τον ανώτατο πολιτειακό μας άρχοντα. άσχετα αν έπρεπε ο ίδιος να δίνει το καλό παράδειγμα, ειδικά στη νέα γενιά, που πρέπει να εμπεδώσει ότι ένα...τσιγαράκι δεν είναι απόλαυση, αλλά εισιτήριο για καρκίνο, καρδιακές και πνευμονικές παθήσεις και πάμπολλες ακόμη παθήσεις!
Υ.Γ Μπαίνοντας στα σύνορα των Σκοπίων, μιας τριτοκοσμικής, υποτίθεται χώρας, το τσιγάρο είναι απαγορευμένο δια ροπάλου. Σοκαριστικές εικόνες με καρκίνους προερχόμενους από το κάπνισμα "κοσμούν" τα πακέτα. Στην Ελλάδα της Ευρώπης και το τελευταίο μαγαζί του φίλου Αλέκου που δεν επέτρεπε το κάπνισμα, το...γύρισε στο ντουμάνι, αφού παντού συμβαίνει το ίδιο.Ντροπή και αίσχος για μια χώρα που είναι περίγελος στον πλανήτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου