Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Διεθνείς και εγχώριες επιτυχίες του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ Νάουσας

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στο Αιγίνιο Πιερίας το Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος OKINAWA KARATE.
Πήραν μέρος 13 σύλλογοι και 300 αθλητές. Από τη Νάουσα πήρε μέρος ο Α.Σ.Π.Τ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Νάουσας με προπονητή τον κ. Γεώργιο Καισαρίδη και 22 αθλητές που αγωνίστηκαν στο Ippon Kumite δηλαδή στην μάχη. Οι αθλητές του συλλόγου εντυπωσίασαν με το αγωνιστικό τους πνεύμα και την καλή τεχνική κατάρτιση , αυτό βέβαια φάνηκε και εκ
του αποτελέσματος αφού κανένας αθλητής δεν έφυγε χωρίς μετάλλιο .
  Συνολικά ο σύλλογος απέσπασε 13 χρυσά μετάλλια ,8 αργυρά και 1 χάλκινο μετάλλιο. Ανάλυτηκά χρυσά μετάλλια στις κατηγορίες τους πήραν οι : Θεοδώρα Εξηντάρα , Θεοχάρης Χατζηωαννίδης , Εύα Κώστα , Μπάμπης Τεληγιαννίδης , Παπαχαρίτου Θεοδώρα , Φειδάντση Θεοδώρα , Ρηγόπουλος Νίκος , Κώστας Βασιλειάδης , Αναστασία Βασιλειάδου , Αθηνά Βασιλειάδου , Μαριέτα Μπεντζάκη , Γιώργος Καψαλιάρης και Βασίλης Καισαρίδης. Αργυρά μετάλλια πήραν οι  :  Θανάσης Φέσιος , Χρήστος Λίτος , Όλγα Γιαννακίδου , Στάθης Παπαχαρίτων , Εμανουέλ Τουζάι , Εύα Ιγνατίου , Άντζι Ασλλάνι και Θάνος Κουρογεωργάκης . Χάλκινο μετάλλιο ο Γρηγόρης Καισαρίδης.

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ  ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΜΒΙΝΗ

  Στην Μπάνια Λούκα στην Βοσνία Ερζεγομβίνη έγινε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου για αθλητές κάτω των 15 ετών αλλά και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου για ενήλικες, από τις 23 ως και της 27 Σεπτεμβρίου. Στα 2 πρωταθλήματα ,πήρε μέρος η Elit των αθλητών του Ju Jitsu ,όλοι μέλη Εθνικών ομάδων.
 Από την πόλη μας πήρε μέρος ο αθλητής του συλλόγου ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Νάουσας και μέλος της Εθνική μας ομάδας Χρήστος Ιγνατίδης.
 Ο Χρήστος αγωνίστηκε στην  δύσκολη κατηγορία – 85 κιλά και ανάμεσα  σε 14 πολύ έμπειρους αθλητές  απέσπασε την 4η θέση. Ο Χρήστος προηγούνταν σε όλο τον αγώνα για την τρίτη θέση αλλά στα τελευταία δευτερόλεπτα έχασε με μία ρίψη από τον αντίπαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου