Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Πετυχημένες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της "Μίεζας" Κοπανού

Την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Ιουνίου ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κοπανού " Η ΜΙΕΖΑ" πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ετήσια καλοκαιρινή του εκδήλωση. Κατά τη διάρκεια των διήμερων πολιτιστικών εκδηλώσεων ο κόσμος που προσήλθε είχε την ευκαιρία να διασκεδάσει με το πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα που το
πλαισίωσαν τα χορευτικά του συλλόγου, ο φιλοξενούμενος σύλλογος Κρητών Ημαθίας και οι γνωστοί πόντιοι καλλιτέχνες Κώστας Θεοδοσιάδης και Πόλιος Παπαγιαννίδης.
Κατά τη διάρκεια της εκδηλώσεως παρουσιάστηκε το κρητικό, το πανελλήνιο και το ποντιακό χορευτικό του συλλόγου, τα οποία απέσπασαν και το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
Ο πολιτιστικός σύλλογος «Η ΜΙΕΖΑ» θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους στήριξαν την εκδήλωση με την παρουσία τους την προσπάθεια που καταβάλει ο σύλλογος υπό δύσκολες, για όλους, συνθήκες.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Ν.Ημαθίας κ. Καλαίτζίδης Κ., οι Δημοτικοί  Σύμβουλοι Δ. Νάουσας, κα. Μπαλτατζίδου Θ., ,κ. Σέπκας  Δ., κ. Παρθενόπουλος Ι., κ. Γαϊτανίδης Θ., κα. Λαζαρίδου Δ. και κ. Τζουβάρα Α.,  οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Κοπανού κ. Στογιάννης Χ, Λευκαδίων κα. Τομπουλίδου Ζ., Χαρίεσσας κ. Σιδηρόπουλος Δ., Μαρίνας κα. Βίλτσα Σ. και Ροδοχωρίου κ. Μωυσίδης Α, την Πρόεδρο Δημοτικής Ενότητας Νάουσας  κα. Καλπαξίδου Σ. και τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Κοπανού κ. Μπαλτατζίδη Σ. και Γιαλαμάς Χ. ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Νάουσας κ. Παλαμούτη Ν., ο Πρόεδρος ΚΤΕΛ Νάουσας κ. Ορδουλίδης Ηλία, ο κ. Κυριακίδης Γ. από την εφημερίδα ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ και η κα. Κωνσταντινίδου Α. από το Euro Channel, η οποία βιντεοσκόπησε και το διήμερο των εκδηλώσεων. Επίσης τις εκδηλώσεις τίμησαν και εκπρόσωποι των συλλόγων Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, Εύξεινος Λέσχη Μαρίνας ‘’Η ΡΩΜΑΝΙΑ’’, Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας, Σύλλογος Ποντίων Ροδοχωρίου ‘’ΟΙ ΚΟΜΝΙΝΟΙ’’, Σύλλογος Ποντίων Αγ. Γεωργίου, Σύλλογος Ποντίων Πατρίδας ‘’Ευστάθιος Χωραφάς’’, Σύλλογος Ποντίων Σανδαλίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Λευκαδίων ‘’ΤΑ ΑΝΘΕΜΙΑ’’ και ‘’ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ’’
Ευχαριστίες οφείλουμε και σε εκείνους που με την ανιδιοτελή προσφορά τους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, τους ευγενικούς χορηγούς της περιοχής μας τους γονείς και τους χοροδιδασκάλους των τμημάτων του συλλόγου μας κ. Γιώργο Κασαμπαλίδη/ ποντιακό, κ. Χρήστο Δημητρούση/ πανελλήνιο και την κα. Πανακάκη Μαρία /  κρητικό.
Τέλος, να ευχαριστήσουμε τον λυράρη μας Κώστα Κακουλίδη, τον Αλέξη Ζουντουρίδη για το νταούλι, τον Δημήτρη Φουντουκίδη για τα πλήκτρα, τον Μιχάλη Παρχαρίδη για το αγγείο, τον Δημήτρη Τριανταφυλλίδη για τη λύρα, καθώς και τον σύλλογο Κρητικών Ημαθίας, που ομόρφυναν την εκδήλωση μας.
Με τιμή
το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου