Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Διπλή νίκη για τις ομάδες του Ζαφειράκη στο handball στην Κατερίνη,το περασμένο Σάββατο

Με το ροζ φύλλο επέστρεψαν και οι δύο ομάδες του Ζαφειράκη με τις Παγκορασίδες Α' να νικούν την ομάδα της Κατερίνης με σκορ 11- 18 χωρίς να κινδυνέψει καθόλου κατά την διάρκεια του αγώνα. Η Σύνθεση της ομάδας:
(Παπουτσής Φ.) Λαζάρου Βάσω 1, Μακρή Ειρήνη 4, Δημούλα Ελισάβετ 2, Παπουτσή Γεωργία 2, Δασκαλάκη Ελένη 4, Σερδαρίδου Κυριακή, Αμπάρη Μαρία 5, Τσιγαρίδα Αθανασία, Φαρμάκη Αλκμήνη, Νέστορα Άννα, Παπαδοπούλου Παυλίνα.

Συγκλονιστικό ματς αντίθετα έγινε στους Παμπαίδες Β' με τον Ζαφειράκη να κυνηγάει στο σκορ την ομάδα της Κατερίνης που στο τέλος χαμογέλασε χάρη στην απόκρουση του τερματοφύλακα μας Αλέξανδρου Καραμπέλκου στα τελευταία δευτερόλεπτα βγάζοντας έτσι σε αντεπίθεση την ομάδα μας με τον Δημήτρη Τσέλιο σαν πιο ψύχραιμο να σκοράρει στο τελευταίο δευτερόλεπτο χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του Ζαφειράκη με σκορ 34- 35. Πολύ καλή εμφάνιση και από τους Σιούλη Στέφανο που πέτυχε 16!! τέρματα Κατσαέλη Αντώνη με 5 τέρματα, Ματίγια Αρμάντο με 3 τέρματα, Μπουτκάρη Νικόλα και Μπακαλιό Άγγελο με 2 τέρματα αντίστοιχα.  Η Σύνθεση της ομάδας: (Παπουτσής Φ.) Κατσαέλης Αντώνης 5, Κυριακίδης Γιώργος, Μπακαλιός Άγγελος 2, Καραμπέλκος Αλέξανδρος, Σιούλης Στέφανος 16, Πατσιούρας Αποστόλης, Μπουτκάρης Νικόλας 2, Ματίγια Αρμάντο 3, Τσέλιος Δημήτρης 7, Χαραυγής Δημήτρης, Παπουτσής Φώτης, Σαμαράς Αργύρης, Κόκκινος Γιώργος, Μισαηλίδης Δημήτρης, Τζουβάρας Γιώργος.

Επόμενος Αγώνας για τους Παμπαίδες Β' την Κυριακή 8/2 στις 9:00 πμ. με τον Φίλιππο Βεροίας στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νάουσας και για τις Παγκορασίδες Α' στις 29/3 με τον Φέρωνα Βεροίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου