Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Κουτσογιάννης προς Καραμπατζό: Ο «Κοινός Τόπος» δεν έχει τη νοοτροπία του κακού δημοσίου υπαλλήλου.Audio

Απαντήσεις  σε μια σειρά ερωτήσεων που αφορούσαν την λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου και το χριστουγεννιάτικο χωριό στο πάρκο της Νάουσας, τις οποίες έθεσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και τέως δήμαρχος κ.Καραμπατζός, έδωσε ο δήμαρχος κ.Κουτσογιάννης, ο οποίος, αφού ευχαρίστησε τον κ.Λογδανίδη και τους εθελοντές που προσέφεραν στον αποχιονισμό, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε τη
νοοτροπία του κακού δημοσίου υπαλλήλου, όπως η προηγούμενη δημοτική αρχή. Θα συνεχίσουμε να έχουμε ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση του πολίτη. Ο κ.Λογδανίδης υπερέβαλλε εαυτόν, δουλεύοντας μέχρι τα ξημερώματα  και  θα συνεχίσει να το κάνει όποτε χρειαστεί. Ο κ.Καραμπατζός μεταφέρει ανακρίβειες στον κόσμο και πρέπει να ντρέπεται για αυτό. Δεν έχει ανάγκη υπεράσπισης από κανένα. Κατηγορούμενος δεν είμαι και ούτε πρόκειται να είμαι».
Ο κ.Κουτσογιάννης άφησε αιχμές εναντίον της προηγούμενης δημοτικής αρχής για τη μη καταγραφή της δημοτικής περιουσίας ( υπάρχουν πολλά ακίνητα που δεν ξέρουμε και πολλά που έχουν κ καταπατηθεί, είπε χαρακτηριστικά),  ενώ σημαντικές ήταν οι αιχμές του και  για την, υπό εκκαθάριση, δημοτική επιχείρηση ΤΑΒ στα 3-5 Πηγάδια, για την οποία ανέφερε ότι ακόμη ψάχνει ο εκκαθαριστής της και η δημοτική αρχή τα περιουσιακά της στοιχεία.
Για το χριστουγεννιάτικο χωριό και την κίνηση που δημιουργήθηκε στην αγορά της Νάουσας, ο κ. δήμαρχος την χαρακτήρισε εξαιρετική. «Το χιονοδρομικό μας κέντρο είχε μεγάλη αύξηση επισκεψιμότητας,  η πληρότητα στα ξενοδοχεία ήταν μεγάλη, ενώ η αγορά μας κινήθηκε σε πολύ θετικά επίπεδα. Η κίνηση στις γιορτές στην περιοχή μας ήταν εξαιρετική».



Διακοπή λόγω… σύγκρουσης!

Δεκάλεπτη διακοπή στη συνεδρίαση επέβαλε ο πρόεδρος του σώματος κ.Αποστόλου, λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε μεταξύ του κ.δημάρχου και του κ.Καραμπατζού, για τον αποχιονισμό.

Βολές  δημάρχου εναντίον Ρίζου

Επικριτικός εναντίον του επικεφαλής της , προσκείμενης στον ΣΥΡΙΖΑ, «Κοινωνίας Πολιτών» κ.Ρίζου , ήταν  ο κ.Κουτσογιάννης, για την τοποθέτηση του με την οποία ζητούσε να…. παγώσει κάθε σκέψης εκμετάλλευσης της δημοτικής περιουσίας , σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα!
«Έχουμε κάθε καλή διάθεση να συνεργαστούμε με την κυβέρνηση, αλλά ο σχεδιασμός του δήμου κινείται προς όφελος των δημοτών του. Ας φροντίσει η κυβέρνηση να ενισχύσει την οικονομική αυτοτέλεια των δήμων» απάντησε ο κ. Κουτσογιάννης στον κ.Ρίζο, ο οποίος είχε αναφερθεί  στο θεσμικό πλαίσιο του «Καλλικράτη» που στραγγαλίζει την τοπική αυτοδιοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου