Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Μιχάλης Παπαδόπουλος από τη Βέροια, σε μαθητές και γονείς: Να πιεστεί ο Ντινόπουλος για τη λύση της μεταφοράς μαθητών.Video

Πολύς κόσμος, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί, διαδήλωσαν στο κέντρο της Βέροιας, το πρωί της Παρασκευής 21η Νοεμβρίου, για το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών, ζητώντας άμεσα αλλαγή της νομοθεσίας. Σχολεία από περιοχές που το πρόβλημα είναι έντονο, αλλά και άλλα, μαζεύτηκαν στις 11 στην πλατεία Ωρολογίου της Βέροιας. Το συλλαλητήριο συνέπεσε με τις εκδηλώσεις για τη μέρα των ενόπλων δυνάμεων στον ίδιο χώρο, όπου εκπρόσωπος της κυβέρνησης ήταν ο Κοζανίτης υφυπουργός Υποδομών Μιχάλης Παπαδόπουλος. Σε διάλογο που είχαν μαζί του οι διαδηλωτές απάντησε ότι το πρόβλημα είναι στο υπουργείο Εσωτερικών.

«Και εγώ
αντιμετωπίζω ως βουλευτής Κοζάνης ανάλογες περιπτώσεις μαθητικών μεταφορών. Το δικό μας υπουργείο έχει κάνει τις ανάλογες ενέργειες, πρέπει να πιεστεί ο κ. Ντινόπουλος», σημείωσε προς τους διαδηλωτές ο υφυπουργός.



Το πρόγραμμα της διαδήλωσης έχει πορεία στο κέντρο της Βέροιας και κατάθεση υπομνήματος στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου