Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Η απαράδεκτη διαιτησία Μαλούτα, η οποία πρέπει να προβληματίσει την διοίκηση της ΕΠΣΗ!

Απαράδεκτη ήταν η διαιτησία του κ.Μαλούτα στο σημερινό, σαββατιάτικο, παιχνίδι της Νάουσας με τον Ατρόμητο Διαβατούμ εξαγριώνοντας τους φιλάθλους της ομάδας στις κερκίδες.. Δυο μαρς πέναλτι, τα οποία θα τα έδινε ακόμη και ο...πρόεδρος του Ατρομήτου, ανοχή στις συνεχείς καθυστερήσεις και λήξη του αγώνα με μόλις 2 λεπτά καθυστέρηση! Στο γήπεδο βρέθηκε και ο
κ.Τάσος Χριστοδόλου, ο οποίος, μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, πρέπει επιτέλους να προβληματιστούν για το μέλλον του ερασιτεχνικού ημαθιώτικου ποδοσφαίρου. Το οποίο σίγουρα δεν είναι και ιδιαίτερα φωτεινό με τέτοια διαιτητικά λάθη. Η Νάουσα κ.Καραμελίδη είναι πόλη με λαμπρή ποδοσφαιρική ιστορία και σίγουρα δεν της αξίζουν τέτοια φαινόμενα!

1 σχόλιο:

  1. Κ. Ελευθεριάδη εδώ και καιρό φωνάζει η διοίκηση του Αχιλλέα όχι μόνο για κακές αλλά και για στημένες διαιτησίες , ξέρεται τι είναι να σου ακυρώνουν 5 εγκυρότατα γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια με το έτσι θέλω ως οφσάιντ να σου δίνουν πέναλτι και μετά από 2 λεπτά να το παίρνουν πίσω. Για όλα αυτά εσείς όλοι μούγκα ,μέχρι που έφτασαν να χλευάσουν μερική την διοίκηση του Αχιλλέα για τα παράπονα του. Τώρα που έφτασε και στην δική τους πόρτα αρχίσατε τα όργανα Αλλά τι κάθομαι και γράφο αφού για πολλούς ο Αχιλλέας είναι ομάδα παρακατιανών λές και αυτή η ομάδα δεν δημιουργήθηκε από τα σπλάχνα Ναουσαίων, λές και αυτή η ομάδα δεν είναι τις Νάουσας επειδή είχε την ατυχία να χρησιμοποιεί το γήπεδο του Γιαννακοχωρίου γιατί κάποιοι δεν τους ήθελαν να αγωνίζεται στο κεντρικό στάδιο της πόλης. Μάλιστα για να το κάνει γήπεδο ξόδεψαν οι διοικούντες του συλλόγου και αρκετές χιλιάδες ευρώ, ενώ άλλες διοικήσεις χρησιμοποιούν γήπεδα χωρίς να ξοδέψουν ούτε σεντς. Άρα άδικα παραπονείται ο Αχιλλέας? Μπορούμε να συμφωνήσουμε όλες οι ομάδες από κοινού να διώξουμε τους άχρηστους υπαλλήλους μας. Ας μην ξεχνάνε οι κύριοι αυτοί ότι εμείς είμαστε η εργοδότες τους, και αυτοί υπάλληλοι μας, επομένως κάθε κακός υπάλληλος είτε αυτός λέγεται Καραμελίδης , Χριστοδούλου, Γαβράς η όπως αλλιώς λέγεται να πάνε στα σπίτια τους. Φτάνει αρκετά τους ανεχτήκαμε!!!
    Με Τιμή
    Ζέφυρος Ευάγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή