Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Δεσμεύσεις Γρηγοράκου για επαναλειτουργία της μαιευτικής στο νοσοκομείο Νάουσας με την πρόσληψη γυναικολόγου!

Για την επαναλειτουργία της μαιευτικής κλινικής στο νοσοκομείο Νάουσας με την πρόσληψη ενός γυναικολόγου δεσμεύθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Λεωνίδας Γρηγοράκος, που επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής το νοσοκομείο, συνοδευόμενος από τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ και τη διοικήτρια του νοσοκομείου Αναστασία Μπούρτσου. Απαντώντας στην
τοποθέτηση του δημάρχου Νίκου Κουτσογιάννη, ο υπουργός δεσμεύθηκε επίσης για την έλευση επικουρικών γιατρών στις κλινικές με ελλείψεις, αλλά και την προσπάθεια απόκτησης έδρας του ΕΚΑΒ στη Νάουσα.

Να σημειωθεί ότι για την πρόσληψη γυναικολόγου στο νοσοκομείο Νάουσας είναι απαραίτητη η αναμόρφωση του οργανισμού ή η ενεργοποίηση του νέου κοινού οργανισμού του ενιαίου νοσοκομείου Ημαθίας.

Είχε προηγηθεί συνάντηση του υπουργού το βράδυ της Πέμπτης στη Βέροια με τον δήμαρχο Νάουσας και τους περιφερειακούς συμβούλους Νίκη Καρατζιούλα και Θεόφιλο Τεληγιαννίδη, με τον δεύτερο να πείθει τον κ. Γρηγοράκο να επισκεφθεί το νοσοκομείο Νάουσας, καθ' οδόν προς τα νοσοκομεία της Πέλλας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αντικρίζοντας τις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου (επισκέφθηκε καρδιολογική και χειρουργική) ο αναπληρωτής υπουργός εξεπλάγη, χαρακτηρίζοντάς το εφάμιλλο ιδιωτικής κλινικής.

«Δεν αλλάζει τίποτε στη λειτουργία του νοσοκομείου Νάουσας. Κι αν αλλάξει θα είναι προς τη βελτίωση, την ενίσχυση και την ισχυροποίησή του», σημείωσε, συμφωνώντας με τον σχεδιασμό του δημάρχου για την υλοποίηση καμπάνιας για την επανάκτηση της εμπιστοσύνης από την πλευρά του κόσμου.



Στη συνάντηση του νοσοκομείου παραβρέθηκαν επίσης ο υποδιοικητής του νοσοκομείου Ημαθίας Τάσος Μπίνος, ο υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτης Νάνος, ο γιατρός Μάκης Προδρομίδης, εκπρόσωποι του σωματείου εργαζομένων κ.ά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου