Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Πολιτισμικές επισκέψεις από τους ΄Φίλους του Καρναβαλιού' και ζωγράφους στον Δημήτρη Μάντσιο και τον Στέλλιο Δάγγα

Επίσκεψη στους Αντιδημάρχους Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Δημήτρη Μάντσιο και Παιδείας και Αθλητισμού κ. Στέλλιο Δάγγα πραγματοποίησαν μέλη του Συλλόγου «Φίλοι του Καρναβαλιού Νάουσας» την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, όπου στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού (25 Οκτωβρίου), διένειμαν ενημερωτικά φυλλάδια και
αναμνηστικές ροζ κορδέλες στους αντιδημάρχους, τους δημοτικούς συμβούλους και στο υπαλληλικό προσωπικό του Δήμου Νάουσας.

 Επίσης επίσκεψη στο  Δημαρχείο την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου πραγματοποίησε αντιπροσωπεία Ελλήνων και Τούρκων καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην 1η διεθνή έκθεση ζωγραφικής που διοργανώνει το Αγροτικό Κίνημα Ελλάδος στη Νάουσα.

Την αποστολή καλωσόρισε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Δημήτρης Μάντσιος και στη σύντομη συνάντηση που ακολούθησε, έγινε μνεία στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την πολιτιστική και τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Νάουσας καθώς και τη δημιουργία δημοτικής πινακοθήκης, όπου Τούρκος καλλιτέχνης παραχώρησε έργο του ως δωρεά στο Δήμο Νάουσας.

Στους Έλληνες και Τούρκους καλλιτέχνες δόθηκε ως αναμνηστικό, ενημερωτικό έντυπο με τις μακεδονικούς τάφους και αρχαιότητες της περιοχής μας.

Η διεθνής έκθεση ζωγραφικής με τη συμμετοχή περίπου 50 καλλιτεχνών πραγματοποιείται στον  χώρο τέχνης Ναϊάς (πρώην Βέτλανς) και θα λειτουργεί έως την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014, από τις 10:30 π.μ. έως τις 9:30 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου