Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Η έκθεση των ορκωτών για τη χρήση του 2013 στο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας την Τετάρτη. Θέμα και για τις αναπροσαρμογές τελών για το 2015

Την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου θα συζητηθεί σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας το θέμα της έγκρισης ή μη των οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2013 από την έκθεση ελέγχου των ορκωτών λογιστών. Η συνεδρίαση αυτή είναι προγραμματισμένη για τις 8μμ, ενώ για τις 9μμ υπάρχει άλλη πρόσκληση για επίσης ειδική συνεδρίαση με θέμα την έγκριση του προϋπολογισμού και του
ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης του δήμου για το 2015.

Νωρίτερα, στις 6μμ θα έχει ξεκινήσει η τακτική συνεδρίαση με τα εξής θέματα:



Λήψη ή μη, απόφασης επί της εισηγήσεως της Οικονομικής Επιτροπής για αναπροσαρμογή ή μη, τελών και δικαιωμάτων, έτους 2015.
Εκλογή αντιπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΣΔΑ) Κεντρικής Μακεδονίας.
Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Νάουσας, στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε., με θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου
Τροποποίηση ή μη, συμβάσεων πετρελαίου θέρμανσης του Δήμου Νάουσας και των Νομικών του Προσώπων λόγω μετατροπής της εταιρείας ΝΑΟΥΣΑ OIL Εταιρεία Πετρελαιοειδών Ο.Ε. σε ατομική επιχείρηση Νικολάου Γιαννακοβίτη.
Ανάκληση εν μέρει ή μη, βεβαιωτικού καταλόγου.
Ανάκληση ή μη, βεβαιωτικού καταλόγου.
Διαγραφή ή μη, ποσών από καταλόγους παρελθόντων ετών από διαφύλαξη οστών & από πρόστιμα διατήρησης αυθαίρετων κατασκευών.
Αποδοχή ή μη, επιχορήγησης για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών για τη διεξαγωγή των εκλογών Μαΐου 2014.
Καθορισμός ανώτατου μηνιαίου επιτρεπτού χρηματικού ορίου κλήσεων κινητής τηλεφωνίας, από υπαλλήλους οργανικών μονάδων του Δήμου.
10η Τροποποίηση ή μη, Ετήσιου Προγράμματος Δράσης –Προϋπολογισμού 2014 (Οικονομική Υπηρεσία).
Έγκριση ή μη, προϋπολογισμού έτους 2015, του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης» του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας- O.Π.Δ. 2015.
Έγκριση ή μη, μετακίνησης εκτός έδρας Δημάρχου του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας για υπηρεσιακούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου