Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Δημοτικό Ωδείο Νάουσας. Προσλήψεις 19 καθηγητών με…αιχμές Καραμπατζού για την λειτουργία του ομολόγου Ωδείου της Μητρόπολης! Θα είναι χαμηλότερα τα δίδακτρα από αυτά της Μητρόπολης, η απάντηση της δημοτικής αρχής

Ως…θετική επεσήμανε την λειτουργία του Ωδείου της Μητρόπολης μας στη Νάουσα ο τέως δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου κ.Τάσος Καραμπατζός, εκφράζοντας ωστόσο την ανησυχία του για τον σκληρό, όπως τον χαρακτήρισε, ανταγωνισμό που θα υποστεί το Δημοτικό Ωδείο της Νάουσας, από αυτό!

«Δεν ξέρω τι δίδακτρα ζητά η Μητρόπολη από
τους μαθητές και με τι δίδακτρα θα επιβιώσει το Δημοτικό μας Ωδείο. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, αφού μετακινήθηκε ήδη μια επτάδα άξιων καθηγητών στο Ωδείο της Μητρόπολης» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Καραμπατζός.

«Μην ανησυχείτε τα δίδακτρα μας είναι χαμηλότερα από αυτά της Μητρόπολης και των άλλων Ωδείων της Νάουσας» του απάντησε ο, επί του πολιτισμού, αντιδήμαρχος κ.Δημήτρης Μάντζιος.

«Βασική μας προτεραιότητα η ανάδειξη του πολιτισμού στη Νάουσα. Επιδίωξη μας να καταστήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα νέα παιδιά μετόχους στις δραστηριότητες πολιτισμού του δήμου» τόνισε, στην τοποθέτηση του, ο δήμαρχος κ.Κουτσογιάννης.

Το...μυστικό πάντως για τα χαμηλά δίδακτρα του Δημοτικού Ωδείου, σε σχέση με την...ελεύθερη αγορά, είναι ότι οι προσλήψεις και η αντίστοιχη μισθοδοσία υπάγονται στις διατάξεις του δημοσίου. Να που υπάρχουν και κάποια "καλά" από το μνημόνιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου